پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۷ خرداد ۱۳۸۹، ۱۳:۱۶

بسترهای هدفمندکردن یارانه ها در گلستان مهیاست

بسترهای هدفمندکردن یارانه ها در گلستان مهیاست

گرگان - خبرگزاری مهر: استاندار گلستان اظهار داشت: بسترهای لازم برای اجرای طرح هدفمندکردن یارانه ها در استان مهیاست.

به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، جواد قناعت پیش از ظهر پنجشنبه در ستاد استانی هدفمند شدن یارانه ها در گرگان افزود: از تمام ظرفیتهای استان برای آماده سازی بسترهای لازم جهت اجرای صحیح و بدون مشکل قانون هدفمند کردن یارانه ها استفاده شود.

وی اظهار داشت: همچنین به برگزاری جلسات کارشناسی به منظور فراهم سازی زمینه اجرای قانون هدفمند کردن یارانه ها با جدیت و حضور فعال تاکید کرد.

رئیس ستاد هدفمند کردن یارانه ها به مدیران دستگاههای اجرایی استان بویژه دستگاههای مجری و مرتبط با بسته های سیاستی، حمایتی 9 گانه متذکر شد: هماهنگی و همکاری همه جانبه با سازمانها و وزارتخانه های متبوع و سایر دستگاههای اجرایی استان الزامی است.

فتح الله نوری معاون سیاسی امنیتی استاندار گلستان نیز با اشاره به اهمیت و حساسیت قانون هدفمند کردن یارانه ها، دستگاههای اجرایی استان را به تهیه و اجرای دقیق بسته های سیاستی، افزایش بهره وری و اصلاح الگوی مصرف فراخواند.

وی با تاکید به بحث اطلاع رسانی و ارائه راهکارهای مناسب این اقدام، از دستگاههای اجرایی خواست که اطلاع رسانی و مسائل امنیتی با دقت و همت بیشتر از طریق متولیان صورت پذیرد.

اسماعیل مهدوی نیا دبیر ستاد هدفمند کردن یارانه ها در گلستان نیز با اشاره به مواد 7، 8 و 10 قانون هدفمند کردن یارانه ها و اقدامات صورت گرفته از مدیران و روسای دستگاهها درخواست کرد که توان و همت خود را جهت اجرای این طرح در استان بکار گیرند و ستاد را در اجرای بهتر این قانون یاری کنند.

کد خبر 1102481

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha