پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۹ مرداد ۱۳۸۹، ۱۵:۳۱

دوره آموزشی شناور بقا و قایقهای نجات در هرمزگان برگزار شد

بندرعباس - خبرگزاری مهر: با همکاری بخش خصوصی و برای اولین بار در استان هرمزگان، دوره آموزشی شناور بقا و قایقهای نجات زیر 500 تن سفرهای نامحدود برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر در بندرعباس، در این دوره یک هفته ای 18 نفر حضور داشتند که آموزش های بقا و قایقهای نجات زیر 500 تن را زیر نظر اساتید مجرب دوره فرا گرفتند.

معاون طرح و توسعه اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان در خصوص برگزاری این دوره ظهر سه شنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بر اساس رویکرد سازمان بنادر و دریانوردی مبنی بر عمل به اصل 44 و خصوصی سازی، کار واگذاری آموزش های دریایی به این بخش از سال 79 اغاز شد .

محمد علی سعیدی پور گفت: خوشبختانه تاکنون بخش خصوصی اقدامات و امکانات خوبی در این خصوص آماده کرده که مشاهده می کنیم پس از برگزاری دوره های مختلف توسط این بخش ، یکی از شرکتها موفق به اخذ مجوز برگزاری دوره آموزشی شناور بقا و قایقهای نجات زیر 500 تن سفرهای نامحدود شد که این امر برای اولین بار در استان انجام می شود.

وی گفت: سازمان بنادر در سالهای اخیر توجه جدی به بحث آموزش های دریانوردی داشته که این امر خصوصا در مناطق محروم توانسته منجر به محرومیت زدایی و رونق این مناطق شود.

کد خبر 1131418

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha