پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۲ بهمن ۱۳۸۹، ۱۱:۰۷

راهپیمایی با شکوه زائران و مجاوران رضوی در مشهد آغاز شد

راهپیمایی با شکوه زائران و مجاوران رضوی در مشهد آغاز شد

مشهد - خبرگزاری مهر: همگام و همدوش با ملت شهید پرور ایران، مردم مشهد نیز در یک راهپیمایی باشکوه با آرمانهای بنیانگذار انقلاب و مقام معظم رهبری تجدید میثاقی دوباره بستند.

به گزارش خبرنگارمهر در مشهد، راهپیمایی زائران ومجاوران بارگاه رضوی از ساعت 9و 30 دقیقه صبح امروز از میدان 15 خرداد این شهر با تجمع دهها هزار تن از اقشار مختلف مردم آغاز شد.

راهپیمایان با در دست داشتن پلاکاردهایی یاد شهدای انقلاب اسلامی و مبارزات ملت مسلمان ایران درطول 33 سال بعد از پیروزی انقلاب را گرامی داشتند و از مبارزات آزادیخواهانه و اسلامی کشورهای عربی بویژه ملت مقاوم و مبارز مصر حمایت کردند.

برپایه این خبر مردم مشهد از گوشه کنار شهر و از خیابانهای شهید نوای صفوی،آیه ا... شیرازی، طبرسی، خسروی نو، بلوار فرودگاه و چند خیابان دیگردر میدان15 خرداد تجمع کردند و سپس خیل جمعیت به سوی خیابان امام رضا(ع) و حرم مطهر رفتند.

جمعیت شرکت کننده در مراسم راهپیمایی مشهد شامل بازاریان، فرهنگیان، دانشگاهیان، دانش آموزان و دانشجویان، علما و فضلا و طلاب حوزه های علمیه و سایر اقشار مختلف با شعار 22 بهمن یوم ا... یوم ا... ، در بهارآزادی جای شهدا خالی و شعارهایی در حمایت قاطع از رهنمودهای مقام معظم رهبری و ولی امر مسلمین و محکومیت فتنه گران به سوی صحن جامع حرم مطهر رضوی حرکت کردند.

قراراست در پایان مراسم راهپیمایی 22 بهمن محمد حسن ابوترابی نایب رئیس مجلس شورای اسلامی تا دقایقی دیگرسخرانی کند و سپس راهپیمایان بصورت یکپارچه در نماز جمعه شرکت کنند.
 

کد خبر 1250968

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha