علاءالدین بروجردی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی مهر در خصوص ارزیابی خود از عملکرد وزارت امور خارجه در قبال تحولات منطقه اظهار داشت: معمولا وزارت خارجه در مسائل پیچیده مانند تحولات بسیار سریع منطقه ، با تامل بیشتری برخورد می کند تا ارزیابی واقع بینانه داشته باشد.

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس از برنامه ریزی این کمیسیون برای تحرکات جدید دیپلماتیک در منطقه خبر داد و گفت: تحولات در منطقه به گونه ای است که حضور و نقش آفرینی بیشتر ما را در صحنه می طلبد.
وی گفت: شاید عدم تحرک مناسب که مورد انتظار بسیاری از نمایندگان مجلس است ، متاثر از این اصل باشد زیرا وزارت خارجه تحولات را رصد کرده و بر اساس این تحولات موضع عملیاتی خود را اجرا می کند.
رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تاکید کرد : وضعیت در منطقه به گونه ای است که حضور و نقش آفرینی بیشتر ما را در صحنه می طلبد، انتظار این است بررسی ها و ارتباطات سرعت بیشتری بگیرد.
بروجردی گفت: آمریکایی ها، بخشی از غرب و رژیم صهیونیستی که سیاستهایشان در نقطه مقابل ما قرار دارد در منطقه فعال بوده و در پی حرکات تخریبی در رابطه ما با کشورهای منطقه هستند ، بر این اساس عدم حضور ما در منطقه و صحنه به آنها کمک می کند تا اهداف خود را محقق سازند.
وی در خصوص نقش دیپلماسی پارلمانی در قبال تحولات منطقه نیز گفت: کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با وجود تعطیلات سال نو بر اساس ماموریتی که رئیس مجلس به این کمیسیون محول کرد ، جلسات فوق العاده ای برگزار و در مقابل اعلامیه حقوق بشر نیز موضع گیری کرد ، همچنین دو بیانیه در خصوص تحولات منطقه دراین کمیسیون صادر شد که سر و صدایی به دنبال داشت و شاهد عکس العمل هایی هم بودیم.
رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تصریح کرد: معتقدیم باید از ظرفیت دیپلماسی پارلمانی حداکثر استفاده بشود .
وی از برنامه ریزی این کمیسیون برای تحرکات جدید دیپلماتیک در منطقه خبر داد و گفت: به زودی نسبت به برنامه ها در این رابطه اطلاع رسانی خواهیم داشت.
کد خبر 1281652
نظر شما