۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۰، ۱۸:۵۳

صالحی در پاسخ به مهر:

میان مطالبات مردمی با اغتشاش از طریق مداخلات خارجی در سوریه تفاوت قائلیم

میان مطالبات مردمی با اغتشاش از طریق مداخلات خارجی در سوریه تفاوت قائلیم

وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران در رابطه با اسنادی که از دخالت بیگانگان در ناآرامی های سوریه دلالت دارد گفت: ما میان مطالبات مردمی با ایجاد اغتشاش از طریق مداخلات خارجی تفاوت قائل هستیم.

به گزارش خبرنگار اعزامی مهر به عمان، علی اکبر صالحی که در پایان سفر خود در محل سفارت ایران در عمان به سئوال خبرنگاران پاسخ می گفت در باره سئوال خبرنگار مهر در خصوص اسناد بدست آمده از دخالت بیگانگان در اغتشاشات اخیر سوریه گفت: به تبع هیچ فردی خواهان ضرر زدن به مملکت خود نیست و اگر در جایی شاهد اغتشاش باشیم قطعا تحرکات خارجی در آن دخیل است.

وی ادامه داد: ما میان قیامهای مردمی که به شکل حداکثری بوده و برای اعلام خواسته های شهروندی صورت می گیرد با اغتشاشاتی که با تحرک خارجی انجام می شود فرق می گذاریم .

صالحی افزود: در اغتشاشات سعی می شود تا فضا را غیر عادی جلوه دهند و اغلب آنها از حمایت بیگانگان برخوردارند.

وزیر خارجه تصریح کرد: دشمنان هرگز خواهان ثبات در کشورهای مستقل نبوده و با مداخله سعی در ایجاد اغتشاش در این کشورها می کنند.
 

کد خبر 1305301

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha