سید لطف الله سپهردر گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: چهاردهمین جشنواره تئاتر خرمشهر را در خرمشهر، شهری که محل عزت و سرافرازی ملت ایران است آغازخواهیم کرد و آن را به مردم عزیز و قهرمان خرمشهر تقدیم می کنیم.
وی فتح خرمشهر را کلید پیروزی و موفقیت های انقلاب اسلامی دانست و عنوان کرد: همان طور که پیروزی مسلمانان در جنگ بدر مایه فخر و عزت اسلام به شمار می رود فتح خرمشهر نیز فتح الفتوح جامعه اسلامی خوانده می شود و برای امام و ملت ایران به مثابه جنگ بدر در جمهوری اسلامی است.
سپهر با اشاره به اینکه قرار بود بنا به تاکید وزیر فرهنگ وارشاد اسلامی، امسال این جشنواره در سطح بین المللی برگزار شود، تاکید کرد: بنا به مشکلاتی که امسال پیش روی ما بود این جشنواره در سطح بین المللی برگزار نشد اما در سال آینده این رویداد هنری را در قالب یک حرکت بین المللی برگزار می کنیم.
وی همچنین در خصوص فراخوان جشنواره نیز عنوان کرد: بیش از 180 گروه نمایشی در خواست حضور در این جشنواره را داشتند که در مرحله اول 32 گروه و در مرحله دوم 25 گروه انتخاب شدند و نهایتا در مرحله سوم 14 گروه به جشنواره راه پیدا کردند که در این بین استانهای تهران و خوزستان بالاترین حضور را در این جشنواره داشتند.
سپهر افزود: در کنار این جشنواره مسابقه نمایشنامه نویسی نیز برگزار می شود که در بخش رقابت جشنواره قرار خواهند گرفت.
جشنواره ملی تئاتر مقاومت - فتح خرمشهر شامگاه سوم خرداد در مسجد جامع خرمشهر افتتاح و مراسم اختتامیه آن روز یکشنبه هشت خرداد در تالار خلیج فارس خرمشهر ساعت 20 و 30 دقیقه برگزار خواهد شد.
نظر شما