۲۲ خرداد ۱۳۹۰، ۱۷:۰۶

در لرستان/

برگزیدگان جشنواره خوشنویسی با خودکار در لرستان معرفی شدند

برگزیدگان جشنواره خوشنویسی با خودکار در لرستان معرفی شدند

خرم آباد - خبرگزاری مهر: جشنواره استانی خوشنویسی با خودکار در شهرستان چگنی با موضوع "اشعار امام خمینی (ره)" با اعلام برگزیدگان پایان یافت.

به گزارش خبرگزاری مهر، نماینده اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان چگنی در این رابطه اظهار داشت: این جشنواره با حضور برترین خوشنویسان استان در شهرستان چگنی برگزار شد.

سید مصطفی جهانبخت افزود: این جشنواره که در دو بخش حرفه ای و مردمی برگزار شد هیئت داوران پس از بررسی آثار متخبین این دو بخش را اعلام کردند.

بنابر این گزارش، در بخش حرفه ای "مجید الهیاری" از شهرستان پلدختر، "افشین ماسوری" از شهرستان خرم آباد، "فتحعلی یوسفوند" از شهرستان الشتر، "مهدی حاتمی" از شهرستان الیگودرز، "احد زالپور" از شهرستان کوهدشت و "فرزاد افروزیان" از شهرستان پلدختر به عنوان برگزیدگان معرفی شدند.

همچنین در بخش مردمی "سیده صفیه موسوی"، "فتح اله فتح الهی"، "سجاد فرجامی"، "مهدی ابدالی" و "ذبیح اله طرحانی" برگزیده شدند.

هیئت داوران این جشنواره متشکل از مجتبی عطاری، سیاوش رحمتی و نورالدین کرمی از اساتید خوشنویسی استان لرستان بودند.

کد خبر 1333566

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha