به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه دیلی تلگراف، فردا جمعه اعضای اتحادیه اروپا بار دیگردر بروکسل گردهم می آیند و به احتمال زیاد در این نشست پیش نویس طرح انگلیس برای اعمال تحریم های جدید علیه ایران و سوریه به تصویب می رسد.
به نوشته دیلی تلگراف، تحریم ایران بر اساس ادعای همراهی ایران با دولت سوریه، و تحریم دمشق به دلیل برخورد با معترضین اعمال می شود.
به گفته دیپلماتهای غربی در پیش نویس تهیه شده از سوی انگلیس نام 22 شخصیت سوری دیده می شود که لندن خواستار اعمال ممنوعیت سفر آنها به خارج از سوریه و همچنین بلوکه شدن دارئیهایشان در کشورهای اروپایی شده است.
در صورت تصویب این تحریم ها، شمار شخصیت های سوری که مورد تحریم اتحادیه اروپا قرار گرفته اند به 45 نفر می رسد.
در همین رابطه دیروز "ولید المعلم" وزیر خارجه سوریه تحریم های اتحادیه اروپا علیه کشورش را جنگ علیه سوریه خواند.


نظر شما