به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله غلامعلی صفایی بوشهری در خطبه های نماز جمعه این هفته بوشهر صبر و ایستادگی با جان و مال و مجاهدت همه جانبه در قبال انحراف و عمل به دستورات دینی را از دیگر سیره آن حضرت بیان کرد.
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر گفت: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران انصافا و به حق رهرو راه امام حسین (ع) است و اینک به عنوان رکن رکین نظام اسلامی ایران در همه ابعاد دفاع مقدس نظامی و فرهنگی پیشرو و پیشتاز است.
آیت الله صفایی بوشهری وحدت اصولی در سطح جامعه را یک ضرورت دانست و گفت: دشمنان اسلام همیشه در تاریخ، تهاجم خود را با ایجاد تفرقه دنبال کرده و لازم است تمامی نیروهای وفادار به نظام در سایه ولایت وحدت اصولی خود را حفظ کنند.
خطیب نماز جمعه بوشهر با گرامیداشت روز عفاف و حجاب این مهم را نقش حیاتی در سلامت جامعه اسلامی دانست و گفت: حجاب باعث صیانت حریم عفت بانوان، پیشگیری از وقوع گناه و آلودگی کانون گرم و صمیمی خانواده خواهد شد و لازم است همه اصحاب تحقیق و پژوهش، فرهنگ و دانش و رسانه در تبیین نقش حجاب و روشنگری با مطالعات کارشناسانه فعالیت کنند.
وی با تبریک سالرزو تولد حضرت علی اکبر (ع) و روز جوان، این حضرت را الگویی کامل برای جوانان دانست و گفت: جوانان به عنوان سرمایه ملی و حقیقی یک کشور لازم است در عرصه تحصیل علم و فناوری همراه با ایمان و اخلاق مداری و بصیرت و دشمن شناسی تلاش کنند.
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر از مسئولان خواست بر توجه بیشتر به جوانان به منظور تأمین امکانات تحصیلی آنان تلاش کنند.
راهپیمایی نمازگزاران بوشهری
راهپیمایی نمازگزاران بوشهری برای حمایت از اجرای قانون عفاف و حجاب از مصلی نماز جمعه تا میدان قدس بوشهر برگزار شد.
راهپیمایان با شعارهای "خواهرم عفت تو حجاب است، حجاب است"، " ای زن به تو اینگونه خطاب است زیبنده ترین زینت زن حفظ حجاب است"و " حسین حسین شعار ماست، عفت و حجاب افتخار ماست" از قوای سه گانه خواستند که نسبت به ترویج و اجرای قانون عفاف و حجاب در جامعه بیشتر تلاش کنند.
همچنین در آیین عبادی سیاسی نماز جمعه بوشهر از عباس هاشمی قاری ممتاز بین المللی که اخیرا در بیست و هشتمین دوره مسابقات بین المللی قرائت قرآن کریم حائز رتبه نخست شد، توسط آیت الله صفایی بوشهری، سپاه امام صادق(ع) و طلاب حوزه های علمیه با اهدای هدایی تقدیر شد.
نظر شما