عبدالحمید حمزه پور در گفتگو با خبرنگار مهر در تشریح اقدامات صورت گرفته از هدر رفت آب شرب در روستاها عنوان کرد: این میزان هدر رفت آب معادل شش میلیون مترمکعب در سال به دلیل فرسوده بودن شبکه و عمر زیاد آن است.
وی بیان داشت: سال گذشته این شرکت برای جلوگیری از میزان هدررفت آب، اقداماتی از جمله استانداردسازی بیش از هزار و 400 رشته انشعاب، تبدیل 66 انشعاب غیرمجاز به مجاز و همچنین نصب 26 دستگاه کنتور حجمی در سطح روستاهای استان انجام داده است.
وی اظهار داشت: توسعه، بازسازی و مرمت 112 کیلومتر شبکه توزیع وخطوط انتقال آب، مرمت و نشت گیری 880 مترمکعب مخازن و رفع بیش از 29 هزار فقره حوادث در شبکه ها از دیگر اقداماتی بود که در این مدت برای جلوگیری از هدررفت آب شرب توسط این شرکت صورت گرفت.
حمزه پور تصریح کرد: در سال جاری نیز برنامه هایی ازجمله بازسازی 120 کیلومتر شبکه، استانداردسازی دو هزار فقره انشعاب، رفع پنج هزار مترمکعب نشت مخازن، جلوگیری از سرریزی مخازن و تعویض چهار هزار کنتور با کارکرد بالای هشت سال در دست اقدام است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی هرمزگان، استاندارد سازی انشعابات، بازسازی و اصلاح شبکه های فرسوده، نشت یابی، اصلاح مخازن، کاهش فشار آب در حد بهینه در شبکه، استفاده از ابزارهای دقیق سنجش میزان مصرف، تفویض و اصلاح نوع سیستم توزیع آب، اصلاح سیستم لوله کشی آب منازل، استفاده از قطعات و وسایل کاهنده مصرف آب، آموزش صرفه جویی در مصارف آب شرب و اطلاع رسانی و آموزش همگانی به طور مستمر را از جمله عواملی عنوان کرد که سبب کاهش هدر رفت آب می شود.
نظر شما