اسدالله عباسی در گفتگو با خبرنگار مهر با اعلام اینکه نهادینه شدن فرهنگ معارف دینی در جامعه مستلزم خلاقیت و نوآوری است، افزود: مهمترین گام برای توسعه فرهنگی نشر قرآن و معارف دین است.
وی همچنین به اهمیت معلمان قرآن و پرورش دهندگان نیروی انسانی در حوزه دین اشاره کرد و بر ضرورت ترویج قرآن به عنوان یکی از محورهای توسعه فرهنگی تاکید کرد.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: توسعه فرهنگ دینی و مبانی اسلامی با هدف تقویت، ترویج فرهنگ دینی و مذهبی نیازمند تغذیه فکری با روحیه نوآوری در جامعه است.
وی ادامه داد: معرفی افراد و الگوی برتر، شناسایی نقاط ضعف و قوت، ایجاد رقابت سالم، تشویق و ترغیب بین مربیان و معلمان زمینه تدریس صحیح و اصولی در امر آموزه های دینی و معارف قرآنی را در جامعه فراهم خواهد کرد.
دبیرخانه دومین جشنواره بزرگ جوانان به منظور انسجام و هماهنگی بیشتر در حوزه معارف دین و شناسایی استعدادهای برتر و الگوی موفق اقدام به برگزاری دومین جشنواره شیوه های نوین تدریس معارف دین کرده تا ضمن معرفی افراد و الگوی برتر به جامعه دینی کشور بتواند به شناسایی نقاط ضعف، قوت و ایجاد رقابت سالم و تشویق و ترغیب، توجه به امر تدریس و آموزش در این حوزه کند.
نظر شما