به گزارش خبرگزاری مهر، رسول ملک فر در گردهمایی گزینش گران دانشگاهها و مراکز آموزش عالی در دانشگاه تبریز، افزود: گزینشگران باید در همه حال بر اساس عدالت و با توجه به کرامت انسانها رفتار کنند، زیرا مسئولیت سنگینی بر عهده دارند که با اجرای عدالت می توانند با تقویت بکارگیری نیروی انسانی مناسب به توسعه کشور در عرصه های مختلف کمک کنند.
مشاور وزیر علوم و مدیرکل دفتر وزارتی با تاکید براینکه حرکت گزینشگران در راستای عدالت را یک ضرورت جدی عنوان کرد و گفت: این مهم باید به شکل عملی در رفتار و منش ما نمود پیدا کند.
تفاوت دانشگاهها با سایر مراکز دولتی
همچنین سید محمدتقی علوی - رئیس دانشگاه تبریز، با بیان اینکه دانشگاهها و مراکز آموزش عالی با همه سازمانها و مراکز دولتی تفاوت اساسی و عمده ای دارند، اظهار داشت: این تفاوت به دلیل وظیفه دانشگاهها در توسعه منابع انسانی مورد نیاز جامعه است که همه واحدها و بخشهای مختلف دانشگاهها سعی شان بر این است تا انسان متعهد و متخصص تربیت کنند که در خدمت توسعه و پیشرفت کشور باشد.
وی با اشاره به اینکه گزینشگران باید برای رسیدن به اهداف عالی خود زمان شناس باشند، یادآور شد: دانشگاهها الگوی حرکت جامعه به شمار می روند و در این میان گزینشگران در خط مقدم این حرکتها قرار دارند.
رئیس دانشگاه تبریز، با بیان اینکه گزینشگران باید جذب حداکثری و دفع حداقلی را در دستور فعالیت خود قرار دهند، اظهار داشت: یک گزینشگر باید همچون طبیبی محرم مراجعه کنندگان خویش باشد.
19 ویژگی گزینشگران
در ادامه، حجت الاسلام و المسلمین علی اصغر ذبیح زاده - معاون دبیر هیئت عالی گزینش، گفت: گزینشگران باید در حوزه فعالیت و مدیریت خود استراتژی خاص داشته باشد و می بایست بلندنگر، تصمیم ساز، امانتدار، عالم، خویشتندار، امید دهنده، متعهد، صبور، دلسوز، علاقمند، شریف، نجیب، بلند همت، تحول گرا، کارآمد، توانمند، شایسته سالار، صاحب تدبیر و تدبر باشند.
به گزارش مهر، در این همایش، دورههای آموزشی قانون گزینش، ضوابط و معیارهای حاکم بر گزینش، بانک اطلاعات گزینش، تحقیق و مصاحبه برای ارتقای مهارت هستههای گزینش کارکنان دانشگاهها و مراکز پژوهشی به مدت سه روز در دانشگاه تبریز برگزار شد.
نظر شما