پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۰ آذر ۱۳۸۳، ۱۴:۳۴

عضو كميسيون امنيت ملي مجلس در گفتگو با "مهر" :

گزارش هاي وزارت امور خارجه درباره سرنوشت 4 ديپلمات ربوده شده ايراني قانع كننده نيست

رضا طلايي نيك با اشاره به جريان پيگيري پرونده 4 ديپلمات ايراني ربوده شده در لبنان، گفت : تا كنون گزارش هاي ارائه شده از سوي وزارت امور خارجه و چگونگي استفاده از همه ابزارهاي ديپلماسي و سياسي براي تعيين وضعيت ديپلماتهاي ربوده شده ايراني قانع كننده نبوده است.

رضا طلايي نيك نماينده بهار و كبودرآهنگ و عضو كميسيون امنيت ملي مجلس در گفتگو با خبرنگار سياسي "مهر" گفت: امنيت نظاميان و كارگزاران رژيم صهيونيستي به مخاطره افتاده است و با توجه به تداوم انتفاضه و آسيب پذيري امنيتي رژيم صهيونيستي ، اسرائيل با تعيين جايزه ده ميليون دلاري براي هركسي كه خبري در مورد ران آراد(خلبان مفقود شده رژيم صهيونيستي) بدهد، به دنبال تقويت روحيه نظاميان و كارگزاران خود است.

وي افزود : با مقاومت مستحكم و مستمر فلسطينيان در برابر رژيم صهيونيستي اسرائيل نسبت به ضعف روحي و رواني ارتش و دولت خود بيمناك است و لذا اهميت دادن به آزادي و كسب اطلاع از وضعيت مفقودان صهيونيستي براي تقويت روحي و رواني نظاميان و كارگزاران صهيونيستي است.

طلايي نيك تصريح كرد : براي روشن شدن سرنوشت ديپلماتهاي ربوده شده ايراني در لبنان كه اكنون بيش از 23 سال از آن زمان مي گذرد، متاسفانه اقدامات انجام شده تا كنون كارساز نبوده و به همين علت دولت و وزارت امور خارجه بايد از همه ظرفيت هاي مناسب ديپلماسي براي تعيين وضعيت ديپلماتهاي ربوده شده ايراني استفاده كند.

اين عضو كميسيون امنيت ملي مجلس با اشاره به اين مطلب كه طولاني شدن روند بلاتكليفي ديپلماتهاي ربوده شده ايراني موجب آسيب پذيري بيشتر وضعيت اين عزيزان خواهد بود، گفت : كميسيون امنيت ملي در چند نوبت تا كنون با حضور مسئولان ذيربط موضوع ديپلماتهاي ربوده شده ايراني را بررسي كرده است و در مواضع دائمي مجلس و نمايندگان ملت از دوره هاي گذشته لزوم پيگيري وضعيت ربوده شدگان ايراني مطرح بود اما با توجه برخي مشكلات سياسي  در بين دولتهاي منطقه شفاف شدن وضعيت ديپلماتهاي ربوده شده ايراني با مشكلات خاصي مواجه بوده است.

وي با بيان اين مطلب كه همكاري برخي از دولتهاي منطقه و استفاده از همه ظرفيت هاي مناسب ديپلماتيك به تعيين وضعيت ديپلماتهاي ايراني كمك خواهد كرد، افزود : ايران با داشتن پشتوانه سياسي و مردمي مستحكم در لبنان و سوريه و فلسطين و ملت هاي منطقه بايد از همه ظرفيت هاي ديپلماسي براي شناسايي و آزادي ديپلماتهاي ربوده شده ايراني اقدام موثر داشته باشد و به طور حتم مجلس همانند خانواده هاي ديپلماتهاي ربوده شده، براي تاكيد و پيگيري از دستگاه ديپلماسي كشور بايد قدم هاي موثرتري را بردارد.

طلايي نيك تصريح كرد : وزارت امور خارجه بايد به طور مستمر اقدامات تداومي خود در سطح ديپلماتيك و فعاليت هاي سياسي و اطلاعاتي نسبت به وضعيت ديپلماتهاي ربوده شده ايراني را به خانواده ها ، مجلس و ملت گزارش دهد.

کد خبر 137601

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha