علی حمیدی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به افزایش گردشگران در منطقه شکار ممنوع شورابیل و تجمع زباله و پسماند در این منطقه افزود: ساماندهی وضعیت پسماندها و زباله های دریاچه شورابیل به عهده سازمان پارکها و فضای سبز شهرداری اردبیل است ولی ناظران و کارشناسان محیط زیست براین منطقه نظارت می کنند.
وی افزود: مأموران محیط زیست پس از بررسی این منطقه به شهرداری اخطاریه جهت ساماندهی و مدیریت پسماند و زباله می دهد که در صورتی که پس از این اخطاریه ها اقدامی صورت نگیرد برای این موضوع پرونده قضایی تشکیل می دهیم.
به گفته حمیدی، پس از بررسی این منطقه اولین اخطاریه زیست محیطی به سازمان پارک ها و فضای سبز شهرداری اردبیل داده می شود و اگر10 تا 15 روز بعد از این اولتیماتوم به وضعیت منطقه رسیدگی نشود بعد از یک مرتبه دیگر اخطار پرونده قضایی تشکیل می دهیم.
وی با بیان اینکه چندی پیش به دلیل تخلیه و دفن غیر اصولی زباله در یکی دیگر از مناطق تحت پوشش محیط زیست به شهرداری اردبیل اخطاریه زیست محیطی داده شد افزود: شهرداری اردبیل بایستی به حفاظت محیط زیست اهمیت بدهد.
حمیدی با بیان اینکه آموزش و فرهنگ سازی در میان گردشگران برای جلوگیری از رهاسازی زباله اهمیت بسیاری دارد تصریح کرد: نمی توان برای هر شهروند یک شهردار اختصاص داد. ضمن اینکه مهمترین مسأله در اطراف دریاچه شورابیل رعایت نکردن مسائل زیست محیطی توسط گردشگران و پراکندن زباله ها در این منطقه است.
به گفته وی، محیط بانان و مأموران محیط زیست بیشتر در فصل زمستان و زمانهای خاصی که پرندگان و حیات وحش در این منطقه حضور دارند بر وضعیت شورابیل نظارت مستمر دارد و در بقیه مواقع سال پایش آنچنانی در محیط ندارد.
حمیدی افزود: در منطقه شکار ممنوع فقط شکار و تیراندازی ممنوع است ولی ورود گردشگران به این مناطق مانعی ندارد ولی چنانچه چارچوب های زیست محیطی را رعایت نکنند آسیب جدی به منطقه وارد می شود.
نظر شما