پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۷ مرداد ۱۳۹۰، ۱۲:۳۸

استاد دانشگاه اسکاتلند:

بنگاههای اقتصادی در ایران عمده وقت را صرف حل بحران می‌کنند

بنگاههای اقتصادی در ایران عمده وقت را صرف حل بحران می‌کنند

اصفهان - خبرگزاری مهر: استاد مدیریت دانشگاه اسکاتلند، رویکرد سازمانهای ایرانی را عمدتا صرف وقت برای رفع بحران به جای پیشگیری از بحران برشمرد و گفت: ناقص رها کردن کارها و توجه نکردن به راهکارهای پیشگیری عامل مهم اتلاف وقت در سازمانهاست.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد حسن صرافی زاده صبح پنج شنبه در همایش مدیریت زمان در تجارت در سالن همایش‌های بین المللی اتاق بازرگانی اصفهان افزود: در اغلب سازمان‌های ایرانی زود تصمیم گرفته می‌شود و گاهی هیچ وقت اجرا نمی‌شود در حالیکه در کشورهای توسعه یافته مانند ژاپن دیر تصمیم گرفته می‌شود و در اسرع وقت تصمیمات اجرا می‌شود.

وی اظهار داشت: افزایش کارایی در بنگاههای اقتصادی نیازمند به ایجاد باور (کار را درست انجام دادن در زمان خودش) در نزد بنگاههاست.

صرافی زاده زمان را به انرژی توصیف کرد و گفت: زمان باید مانند انرژی ذخیره شود و در زمان مورد نیاز مصرف شود همان طور که از اتلاف انرژی در سازمانها باید جلوگیری شود.

وی منظم شدن را نخستین مرحله مدیریت زمان برای هر واحد تولیدی برشمرد و گفت: توجه به صرف زمان عامل موثر در افزایش سطح کیفیت و کمیت تولید و کاهش هزینه‌ها است.

این استاد مدیریت دانشگاه اسکاتلند مدیریت زمان را به دو بخش تکنیک و تاکنیک تقسیم کرد و گفت: در بخش تکنیک به توانمندی نیروی انسانی باز می‌گردد و در بخش تاکتیک باید به محیط و سیستم اجرایی توجه شود.

نبود تکنولوژی ارتباطات عامل اتلاف وقت در سازمانهاست

وی نداشتن تکنولوژی ارتباطات را عامل اتلاف وقت در سازمانها برشمرد و گفت: استفاده از تکنولوژی‌های جدید ارتباطی می‌تواند زمان را برای مدیران و کارکنان ارزشمند‌تر سازد.

این استاد مدیریت دانشگاه اسکاتلند اختیار را توان قبول ریسک تعریف کرد و گفت: تفویض اختیار از مدیران ارشد به مدیران میانی باعث تقویت توان مدیریت میانی و افزایش کارایی در سیستم می‌شود .

صرافی زاده تفویض اختیار را عامل نخست مدیریت زمان در سازمان های اقتصادی دانست و گفت: تفویض اختیار مالکین شرکت به مدیران و افراد توانمند باعث صرفه جویی زمان و مدیریت بهینه زمان در شرکت می‌شود.

وی بکارگیری نیروی انسانی نامناسب را باعث اتلاف وقت در بنگاههای اقتصادی برشمرد و گفت: ایجاد زمینه برای رشد نیروی انسانی باعث صرفه جویی وقت مدیران می‌شود.

استاد مدیریت دانشگاه اسکاتلند گفت: برای اجرای طرح های توسعه سازمان‌های اقتصادی باید افراد توسعه طلب به کار گرفت تا سازمان را پیشرو سازند.

کد خبر 1386791

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha