۵ شهریور ۱۳۹۰، ۱۲:۱۲

کشف بیش از چهار تن انواع مواد مخدر طی دو عملیات مسلحانه

کشف بیش از چهار تن انواع مواد مخدر طی دو عملیات مسلحانه

فرمانده مرزبانی نیروی انتظامی از کشف چهارتن و 200 کیلو گرم انواع مواد مخدر طی دو عملیات مسلحانه در سراوان و جگیگور در استان سیستان و بلوچستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار حسین ذوالفقاری با اعلام این خبر با اشاره به اینکه در این درگیری ها یک نفر از قاچاقچیان به هلاکت رسید،افزود:قاچاقچیان در قالب حمل انبه اقدام به حمل مواد مخدر می کردند که توسط مأموران مرزبانی شناسایی شدند.

وی با بیان اینکه در این درگیری هیچ گونه خسارتی به مأموران مرزبانی وارد نشده است،تصریح کرد:قاچاقچیان با بجا گذاشتن چهار تن و 200 کیلو گرم انواع مواد مخدر و پنج دستگاه خودرو با توجه به نزدیکی مرز پاکستان به آن سوی مرز متواری شدند.

فرمانده مرزبانی کشورمان از افزایش 17درصدی کشفیات مواد مخدر طی سال جاری نسبت به مدت مشابه در سال قبل خبر داد و گفت:این در حالی است که کشفیات مواد مخدر در داخل کشور کاهش چشمگیری داشته است.

به گفته سردار ذوالفقاری طی این مدت کشف سلاح 139 درصد و مشروبات الکلی 101 درصد افزایش داشته است.

وی در ادامه اختراعات مخترعین جوان کشور را یادآور شد و اظهار داشت:با کمک مخترعین جوان 17 مورد بمب گذاری گروهک پژاک کشف و خنثی شد.
 

کد خبر 1393125

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha