پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۴ شهریور ۱۳۹۰، ۱۲:۰۴

الساعدی قذافی:

من بی طرفم/ سیف الاسلام مسئول شکست مذاکره با انقلابیون است

من بی طرفم/ سیف الاسلام مسئول شکست مذاکره با انقلابیون است

یکی از پسران دیکتاتور لیبی با ادعای اینکه در جنگ داخلی این کشور بی طرف است برادرش سیف الاسلام را مسئول شکست مذاکره با انقلابیون لیبی دانست.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، الساعدی قذافی شب گذشته در گفتگو با شبکه سی ان ان آمریکا اعلام کرد: سیف الاسلام مسئول شکست مذاکره با انقلابیون درباره تسلیم شدن "بنی ولید" از آخرین پایگاه های نیروهای قذافی است.

وی در ادامه گفت که اظهارات چند روز پیش سیف الاسلام مبنی بر اینکه عوامل قذافی هرگز تسلیم نمی شوند و به جنگ ادامه نمی دهند تمامی راه های منتهی به موفقیت مذاکره با انقلابیون را مسدود کرد.

شهر بنی ولید در جنوب شرق طرابلس از آخرین پایگاه های نیروهای قذافی در پایتخت به شمار می رود. بنا بر اعلام انقلابیون، مذاکره برای تسلیم این پایگاه که چند روز پیش توسط رهبران قبایل بنی ولید صورت گرفت به شکست انجامید.

ساعدی در بخش دیگر سخنان خود درباره مکان اختفای خود گفت: من خیلی از شهر بنی ولید دور هستم اما آزادانه رفت و آمد می کنم و حدود 2 ماه است پدر و برادرم سیف الاسلام را ندیده ام.

وی مدعی شد: من بی طرف هستم و آمادگی خود را برای مذاکره درباره آتش بس اعلام کرده ام. الساعدی قذافی پیش از این به انقلابیون پیشنهاد داده بود در صورت تضمین سلامتی وی از سوی شورای ملی انتقالی لیبی به انقلابیون این کشور خواهد پیوست.

کد خبر 1399710

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha