۳۱ شهریور ۱۳۹۰، ۹:۱۷

صادق عابدین:

ادارات فارس برنامه های خود را متناسب با سند توسعه ارائه کنند

ادارات فارس برنامه های خود را متناسب با سند توسعه ارائه کنند

شیراز - خبرگزاری مهر: استاندار فارس گفت: ادارات این استان برنامه های خود را هرچه سریعتر متناسب با سند توسعه و چشم انداز پنج ساله ارائه کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، حسین صادق عابدین شامگاه چهارشنبه در مراسم شورای اداری استان فارس افزود: ادارات باید هر چه سریعتر با انجام جلسات مختلف اولویت ها و برنامه های خود را تدوین و هرچه سریعتر اعلام کنند.

وی با اشاره به برخی از خصوصیت های این برنامه تصریح کرد: از جمله مزیت های این طرح به روز کردن و مشخص شدن نقاط ضعف و قوت کار و فعالیتها است.

استاندار فارس تاکید کرد: در این استان جای کار فراوان وجود دارد و به راحتی می توان با فکر و تلاش فارس را به سمت پیشرفت بیشتر حرکت داد.

صادق عابدین در ادامه سخنان خود با اشاره به اینکه ادارات و سازمانهای مختلف در ساعات غیر اداری سالن های خود را در اختیار جوانان قرار دهند، گفت: یکی از ادارات سالن های اضافه خود را به سالن ورزشی تبدیل کرده که این روش می تواند در دیگر ادارات نیز انجام شود و با این کار زمینه فعالیت و پیشرفت را در اختیار جوانان قرار داد.

وی تصریح کرد: این سالن ها باید در اختیار فعالیت های ورزشی و فرهنگی جوانان قرار داده شود و در اصل باید از این امکانات برای شهر استفاده کرد.

استاندار فارس در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه تعدادی از ادارات در مصرف برق، آب و گاز خود صرفه جویی کردند، گفت: با کاهش این گونه مخارج سازمانها و ادارات می تواند ما به التفاوت این هزینه ها را برای رفاه کارمندان خود صرف کنند.

کد خبر 1414285

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha