دکتر محمد جواد باقری در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص حوادث یک هفته گذشته مرکز اورژانس قم اظهار داشت: در این مدت 8 هزار و 778 تماس با مرکز اورژانس قم گرفته و به دنبال این تماس ها هزار و 4 ماموریت انجام شد.
وی در ادامه با توجه به حوادث رانندگی استان قم طی این مدت، بیان داشت: در این مدت 366 مورد تصادف شهری و 79 مورد تصادف جاده ای به وقوع پیوست که در پی این حوادث 353 مجروح توسط اورژانس قم به بیمارستان منتقل شدند.
باقری تعداد آمار فوتی های تصادفات شهری و جاده ای استان را 11 نفر عنوان کرد و افزود: همچنین در این مدت تعداد فوتی های غیر تصادفی، 14 نفر بوده اند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به حوادث ویژه مرکز اورژانس قم طی یک هفته گذشته اشاره کرد و گفت: در این مدت مرکز اورژانس قم 10 مورد حادثه ویژه داشته است که از جمله آنها می توان به حادثه برخورد یک خودروی پژو با گادریل در کیلومتر 25 اتوبان کاشان اشاره کرد که متاسفانه در این حادثه 3 نفر فوت شدند.
در اثر حادثه رانندگی در جاده قم – گرمسار، 7نفر جان باختند
رئیس مرکز حوادث و فوریت های پزشکی استان قم ادامه داد: همچنین در یک سانحه رانندگی دیگر در ساعت 2 و 13 دقیقه روز جمعه هشتم مهرماه در کیلومتر 45 جاده گرمسار – قم، یک خودروی پژو با یک دستگاه تریلی برخورد کرد که در پی آن متاسفانه 7 نفر فوت شدند و یک کودک 2 ساله مصدوم و به بیمارستان منتقل شد.
خانم جوانی بر اثر ریزش آوار جان خود را از دست داد
وی در ادامه با اشاره به دیگر حوادث ویژه مرکز اورژانس قم طی یک هفته گذشته، اظهار داشت: همچنین در تاریخ هفتم مهرماه ساعت شش و نیم صبح، در خیابان رسالت خانمی جوان در اثر ریزش آوار یک باب منزل مسکونی جان خود را از دست داد.
قم - خبرگزاری مهر: رئیس مرکز حوادث و فوریتهای پزشکی استان قم با اشاره به حوادث یک هفته اخیر در استان قم گفت: طی این مدت 11 نفر در حوادث شهری و جاده ای استان فوت شدند.
کد مطلب 1421258


نظر شما