به گزارش خبرنگار مهر، این دوره از مسابقات از پنجشنبه هفته جاری به میزبانی مالزی در شهر "مالگا" آغاز و سه روز به طول خواهد انجامید. تیمهای کاراته جوانان و امید کشورمان نیز چهارشنبه هفته گذشته برای حضور در مسابقات کاراته قهرمانی جهان راهی محل برگزاری این رقابتها شدند.
نکته جالب توجه اینکه برخی از تیمهای آسیایی با هدایت مربیان ایرانی پای در مسابقات جهانی می گذارند. این تیمها با حضور مربیان ایرانی طی چند سال گذشته پیشرفتهای قابل ملاحظهای داشته و نتایج درخور توجهی کسب کردهاند. ماکائو چند سالی است که با حضور محمدرضا رشیدنیا هم در کاتا و هم در کومیته در حال تبدیل شدن به یکی از قدرتهای آسیاست.
کره جنوبی با احمد صافی، امارات با مهدی عموزاده و ابراهیم نادربیگی و هنگ کنگ با محمود کرک آبادی از جمله کشورهای هستند که به مالزی می روند تا دست پروردههای خود در رده سنی پایه را به بوته آزمایش بگذارند.
بدون شک حضور این مربیان ایرانی و برخی مربیان دیگر در تیمهای اروپایی نشان از اعتبار بالای کاراته کشورمان دارد، اعتباری که باید از آن در جهت رشد کاراته در داخل کشور استفاده شود.
مسابقات کاراته قهرمانی جوانان و امید جهان طی روزهای 21 تا 24 مهرماه در مالزی برگزار خواهد شد.


نظر شما