به گزارش خبرنگار مهر، قاسم فرج اللهی صبح چهارشنبه در دیدار با استاندار اصفهان اظهار داشت: توافقنامه راه اندازی دانشکده خبر طی هشت ماه نهایی شد و به امضا رسید و نخستین گام برای برداشت دانشکده خبر در اصفهان برداشته شد.
وی افزود: با مساعدتهای مدیریت استان در راه اندازی دانشکده خبر، از آذرماه در دفترچه دانشگاه های پودمانی و علمی کاربردی به دانشکده خبر مرکز اصفهان مزین می شود که امید است به نام خبر برکتی برای رسانه های خبری به وجود آید.
رئیس دانشکده خبر بیان داشت: امسال را سال کیفی سازی گذاشتیم و به دنبال ارتقای استانداردها و شاخصهای خبری هستیم.
وی با تاکید بر اینکه مهمترین نکته برای راه اندازی دانشکده خبر فضا و ساختمان است، اضافه کرد: ساختمان این دانشکده باید حداقل دارای زیربنای یک هزار و 200 متر مربع و بنا نیز استحکام داشته باشد و با استانداردها همخوانی دارد.
فرج اللهی با اشاره به اینکه با راه اندازی دانشکده خبر در اصفهان، اصحاب رسانه در استان اصفهان و استانهای همجوار از زمینه امورشی و فنی و مهارتی خوب برخوردار می شوند، تصریح کرد: با راه اندازی این دانشکده و افزایش مهارت دانشجویان آن می توانند، رسالت ملی را به نحو احسن انجام بدهند و در برابر رسانه هایی که علیه نظام جمهوری اسلام عمل می کنند به خوبی ایستادگی کنند.
نظر شما