به گزارش خبرنگار مهر، محمد محمد زاده صبح یکشنبه در جلسه شورای برنامه ریزی استان ضمن تشریح سند راهبردی رفاه و تامین اجتماعی اصفهان در ارتباط با میزان برخورداری از خدمات بیمه درمانی استان اصفهان اظهار داشت: به طور میانگین در طول برنامه چهارم توسعه 36.4 درصد از جمعیت استان از خدمات بیمه درمانی استفاده کرده اند و نرخ رشد برخورداری از خدمات درمانی در استان اصفهان منهای 4.7 درصد بوده است.
وی افزود: متوسط نرخ رشد سالانه خدمات بازتوانی، توانمند سازی و اشتغال در طول برنامه چهارم 18 درصد در بخش بهزیستی و 15 درصد در بخش امداد بوده است.
مدیرکل بهزیستی استان اصفهان اضافه کرد: همچنین متوسط نرخ رشد سالانه خدمات توانبخشی بهزیستی در طول برنامه چهارم را به میزان 7.7 درصد بوده است.
وی ادامه داد: رشد مداخله مثبت در بخش بهزیستی در جهت ارائه خدمات به افراد در معرض آسیب و آسیب دیده 10.6 درصد است.
محمد زاده با اشاره به تدوین سند راهبردی رفاه و تامین اجتماعی بیان داشت: تامین مسکن مددجویان، ایجاد اشتغال پایدار برای جامعه هدف، تامین هزینه های ازدواج و جهیزیه، ساماندهی خیریه ها، خشونتهای خانگی و افزایش آمار طلاق از جمله دغدغه های اصلی بهزیستی در تهیه و ارائه این سند بوده است.
وی افزود: چشم انداز این سند دستیابی به جامعه ای برخوردار از سلامت، رفاه، امنیت و عدالت و تامین اجتماعی، متکی بر اصول اخلاقی و ارزشهای اسلامی، ملی و انقلابی است.
مدیرکل بهزیستی استان اصفهان با بیان اینکه موضوع تامین اجتماعی و رفاه همچون توسعه اجتماعی چند بعدی است و صرفا در رشد و رونق اقتصادی و برخورداری مادی خلاصه نمی شود بلکه به موضوع عدالت، مشارکت، کیفیت زندگی و نیروهای انسانی می پردازد، تصریح کرد: خدمات رفاه و تامین اجتماعی حیاتی بوده و خطر و زیان ناشی از عدم تحقق آن بر جامعه محلی، ملی و بین المللی اثر منفی می گذارد.
وی با اشاره به اینکه ارتقای سطح رفاه و تامین اجتماعی جامعه هدف در برنامه پنجم توسعه از اهداف کلان این سند است، تاکید کرد: برنامه ریزیهای کلان در زمینه تامین اجتماعی و رفاه بدون توجه به جزئیات و گروه های هدف خاص امکان پیشرفت و حل مسائل را نخواهد داشت.
نظر شما