۲۴ مهر ۱۳۹۰، ۱۰:۵۵

مسابقه بزرگ "همسران" در شبکه سحر تولید می‌شود

مسابقه بزرگ "همسران" در شبکه سحر تولید می‌شود

هر قسمت از مسابقه "همسران" در دو استودیوی مجزا ضبط شده و رقابت سه زوج اردو زبان، هندی و پاکستانی مقیم قم را به نمایش می‌گذارد.

به گزارش خبرگزاری مهر، عبدالصاحب امیری تهیه‌کننده این مسابقه تلویزیونی است و از ابتدای مهرماه پیش تولید مجموعه "همسران" را در قم پیگیری می‌کند.

به گفته وی " همسران" علاوه بر بسط اطلاعات معارفی، مذهبی و قرآنی، نکات مربوط به خانواده و روابط اجتماعی، اقتصاد و دانستنی‌های عمومی مفید برای اعضاء خانواده، دقت‌ها و ظرایف ارتباط بین همسران را نیز مدنظر قرار داده و در دل این مسابقه به آنها خواهد پرداخت.

امیری همچنین درباره نحوه برگزاری و مراحل مسابقه همسران توضیح داد: برای این مسابقه شاد، پرتحرک و پرانرژی، دو استودیوی بزرگ و مستقل با دکور و تجهیزات جذاب و متناسب با این مسابقه ترتیب داده شده و مسابقه در پنج مرحله، رقابت شرکت کنندگان را شکل می‌دهد.

وی افزود: در مرحله اول رقابت بین سه گروه و به صورت همزمان برگزار شده و ملاک موفقیت در این مرحله پاسخگویی صحیح و در سریعترین زمان ممکن به سوالات مجریان برنامه در رابطه با معارف قرآنی، دین و مذهب، اطلاعات عمومی و دانستنی‌های سلامت، اقتصاد، تغذیه ، تربیت فرزندان و ارتباطات اعضای خانواده است.

امیری ادامه داد: در مرحله دوم که برای هر یک از زنان یا شوهران هر زوج در دو فضای جداگانه ترتیب داده می‌شود، اطلاعاتی از زندگی، سلائق، علاقمندی‌ها، اخلاق و نحوه برخورد هر یک از همسران در قبال موضوعات مختلف، با هم انطباق داده شده و در صورت ارایه پاسخ‌های غیر هماهنگ، کسر امتیاز صورت می‌گیرد.

تهیه کننده مسابقه" همسران" در ادامه افزود: قسمت سوم این مسابقه" کار از تو، شناخت از من" نام دارد که هر بار زنان شرکت کننده، در استودیوی دوم، اقدام به آشپزی، تزئین وسایل یا کارهای کوچک خانه داری، ساخت وسایل و ... کرده و مجموعه آنها در معرض انتخاب و تشخیص طرف دوم در استودیوی اول قرار می‌گیرد و معیار برنده شدن در این بخش، تشخیص درست مورد تهیه شده توسط همسر مربوطه، از جانب زوج مورد آزمون است که بایستی با توجه به شناختی که از دست پخت، مهارت ها و سلیقه همسر خود دارد بتواند مشخص کند کدام یک از موارد ارایه شده، توسط همسر او تهیه شده است.

امیری درباره مراحل چهارم و پنجم مسابقه همسران نیز گفت: در مرحله چهارم با عنوان "صندلی پر حادثه"، برای هر یک از همسران که روی صندلی پرحادثه می‌نشیند، امکان خطر و حوادث مختلف در قبال پاسخ ناهماهنگ در زمینه مورد سوال از همسران ایشان در استودیوی دوم پیش می‌آید و روند مسابقه با شلیک گلوله توپ به سمت پاسخ دهنده غلط و ... حادثه‌های خطرناک دیگر، مهیج تر می‌شود.

در مرحله پنجم که در "حوض شناخت" برگزار می‌شود نیز جواب غلط منجر به قرار گرفتن فرد در معرض خطرغرق شدن در حوضچه مسابقه می‌شود به این ترتیب که با هر پاسخ نادرست، سطح آب بالا و بالاتر آمده و هیجان امکان خفگی، رقابت بین شرکت کنندگان و تلاش برای ارایه جواب‌های صحیح را به اوج می‌رساند.

وی علت برگزاری این مسابقه را در شهر قم، حضور پررنگ و پرشمار خانواده‌های اردو زبان هندی و پاکستانی در شهر قم عنوان کرده و انتخاب همسران شرکت کننده برای حضور در مسابقه تلویزیونی سیمای اردوی شبکه سحر را از جمله مهم‌ترین بخش‌های پیش تولید این برنامه توصیف کرد که در کنار بررسی‌ها برای انتخاب یک مجری خانم و یک مجری آقای مسلط برای اجرای مسابقه، در حال انجام است.

کد خبر 1434173

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha