حسن محمد دوست در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: افزود: در حالیکه سالهای پیش قیمت خرید تضمینی هرکیلو خرمای کبکاب که بیشترین رقم تولیدی استان را تشکیل می دهد، 10 تومان با خرمای مضافتی فرق داشت امسال طبق مصوبه شورای عالی اقتصاد این تفاوت به 95 تومان رسیده است.
مدیرسازمان تعاون روستایی استان بوشهر اضافه کرد: به محض تغییر در قیمت و زمان خرید تضمینی خبر را به اطلاع نخلداران می رسانیم.
محمد دوست یادآور شد: قیمت خرید تضمینی هر کیلوگرم خرمای کبکاب، استعمران و ربی 425 تومان، زاهدی 390 تومان، شهابی، خاصویی و شکر 345 تومان، شاهانی و خنیزی 310 تومان و سایر ارقام خرما 245 و خرمای صنعتی 115 تومان است.
مدیرسازمان تعاون روستایی استان بوشهر اضافه کرد: هشت مرکز دشتستان، یک مرکز درکنگان و جم، چهار مرکز در دشتی و یک مرکز در بوشهر و تنگستان کار خرید تضمینی خرما از باغ داران را برعهده دارند.
نظر شما