پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۸ مهر ۱۳۹۰، ۱۸:۴۶

پایان سرهنگ در سرت/

سیف الاسلام در محاصره انقلابیون قرار گرفت/ اعلام کشته شدن معتصم

سیف الاسلام در محاصره انقلابیون قرار گرفت/ اعلام کشته شدن معتصم

شورای انتقالی لیبی از محاصره شدن سیف الاسلام قذافی در منطقه ای در اطراف سرت و کشته شدن معتصم دیگر فرزند دیکتاتور مقتول این کشور خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، شبکه تلویزیونی لیبی وابسته به انقلابیون در خبری فوری گزارش داد کاروانی که سیف الاسلام قذافی به همراه آن از سرت فرار کرده بود، هدف بمباران قرار گرفت.

یک منبع نظامی لیبی هم به العربیه گفت انقلابیون کاروانی را که سیف الاسلام قذافی با آن فرار کرده، در محاصره خود قرار داده اند.

خبر دیگر اینکه شورای ملی انتقالی لیبی از الجزایر خواست اعضای خانواده قذافی را که در این کشور به سر می برند، تحویل دهد.

شبکه الجزیره نیز تصاویر ورود جسد قذافی به شهر مصراته را پخش کرد.

کشورهای فرانسه و انگلیس به کشته شدن قذافی واکنش نشان دادند، فرانسه اعلام کرد پایان دیکتاتوری در لیبی با کشته شدن قذافی فرا رسید.

شبکه الجزیره نیز به نقل از شورای انتقالی اعلام کرد معتصم قذافی به هنگام تلاش برای درگیری با کسانی که وی را دستگیر کرده بودند، کشته شد.

کد خبر 1438867

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha