به گزارش خبرنگار مهر، مهدی دائمی صبح شنبه در جمع خبرنگاران بیان داشت: متوسط میزان مصرف انرژی جهت پالایش هر بشکه خوراک در شرکت پالایش نفت بندرعباس در شش ماهه نخست سال جاری نسبت به مقدار مشابه سال 1389 حدود 5.8 درصد کاهش داشته که در این راستا بیش از85 میلیارد ریال صرفه جویی را برای کشور به ارمغان آورده است.
وی افزود: متوسط مصرف حاملهای انرژی (سوخت، برق و بخار) جهت پالایش هر بشکه خوراک این شرکت از 58 هزار و 311 کیلو کالری در سال 89 به 54 هزار و 918 کیلوکالری در شش ماهه نخست سال جاری کاهش یافته که با احتساب قیمت گاز طبیعی صادراتی (3500ریال بر متر مکعب)، رقمی بالغ بر 85 میلیارد ریال صرفه جویی برای کشور بدنبال داشته است.
به گفته رئیس خدمات فنی و مهندسی شرکت پالایش نفت بندرعباس، رفع اشکال از سامانه پیش گرمکن هوای واحد تقطیر شماره یک، انجام موفقیت آمیز تعمیرات اساسی واحد کاهش گرانروی و رفع اشکال از سامانه پیش گرمایش هوای این واحد، کارکرد بهینه واحدهای عملیاتی و تجهیزات مرتبط بخصوص کوره ها و بویلرها در کنار اجرای هوشمندانه برنامه های تعمیرات روزمره و پیشگیرانه، از مهمترین دلایل تحقق این مهم بوده است.
دائمی اضافه کرد: تداوم روند کنونی کاهش مصرف حاملهای انرژی مورد نیاز جهت پالایش نفت خام و دستیابی به استانداردهای منطقه ای و بین الملی در این زمینه از مهمترین اهداف شرکت پالایش نفت بندرعباس در سال جهاد اقتصادی بشمار می رود و این شرکت با تکیه بر توان متخصصین جوان و نیروهای باتجربه و با حمایت مدیران دلسوز، همگام با سایر شرکتهای پالایش نفت کشور به حرکت خود در این مسیر ادامه خواهد داد.
به گزارش مهر، شرکت پالایش نفت بندرعباس که با ظرفیت اولیه پالایش232 هزار بشکه در روز نفت خام و میعانات گازی از سال1376 به بهرهبرداری رسیده، با اجرای طرح افزایش ظرفیت در سال 1387، هم اکنون با پالایش 320 هزار بشکه در روز نفت خام و میعانات گازی، سومین پالایشگاه نفت کشور از نظر ظرفیت است.
این شرکت، ضمن تولید بیش از 18 درصد از فرآوردههای نفتی مورد نیاز کشور شامل بنزین، گازوئیل، نفت سفید، سوخت جت و نفت کوره، تامین خوراک دو کارخانه قیر سازی مجاور پالایشگاه و صادرات فرآورده هایی همچون نفتای تصفیه نشده و نفت کوره را نیز بر عهده دارد.
نظر شما