۳۰ مهر ۱۳۹۰، ۱۴:۰۰

جلال زاده:

نیاز بازار داخلی آذربایجان غربی از تولیدات بومی تامین شود

نیاز بازار داخلی آذربایجان غربی از تولیدات بومی تامین شود

ارومیه - خبرگزاری مهر: استاندار آذربایجان غربی گفت: نیاز بازارهای داخی استان باید از طریق تولیدات بومی تامین شود.

به گزارش خبرنگار مهر، وحید جلال زاده ظهر شنبه در جریان بازدید از واحد های تولیدی ارومیه تاکید کرد: برای رشد کمی و کیفی تولید و ارتقاء وضعیت اشتغال و سرمایه گذاری، شایسته است واحد های تولیدی مصارف خود را از واحد های بومی استان تامین کنند.

وی تقویت بنیه مالی و فنی واحد های تولیدی استان را لازمه توسعه صنعتی عنوان کرد و گفت: واحد های تولیدی در ساخت محصولات نهایی باید از تولیدات بومی استان استفاده کنند تا تولیدات بومی رونق بگیرد.

استاندار آذربایجان غربی و هیئت همراه در این بازدیداز خط تولید کارخانه چی چست تاک ارومیه دیدن کرد.

این کارخانه در زمینی به مساحت دو هزار مترمربع درسال 86 و با سرمایه گذاری 80 میلیارد ریال به بهره برداری رسیده است.

در این واحد که ظرفیت تولید سالانه بیش از 26 هزارتن انواع بیسکویت، شکلات، کیک و کلوچه را دارد، 220 نفر مشغول به کار هستند.

دومین واحد تولیدی که مورد بازدید استاندار و هیئت همراه قرار گرفت کارخانه سیب تاک بود که این کارخانه نیز ظرفیت تولید سالانه 12 هزار و 500 تن انواع کنسانتره میوه، آبمیوه وانواع شربت میوه را دارد.

این واحد در سال 73 با سرمایه گذاری 100 میلیارد ریال به بهره برداری رسیده و 250 نفر به طور ثابت و 200 نفر نیز به طور فصلی در این کارخانه اشتغال دارند.

کد خبر 1440013

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha