۲۱ آبان ۱۳۹۰، ۱۳:۵۳

آیت الله طبسی:

حواسمان به افرادی که در چهره های ارزشی نفوذ می کنند باشد

حواسمان به افرادی که در چهره های ارزشی نفوذ می کنند باشد

مشهد - خبرگزاری مهر: نماینده ولی فقیه در خراسان با اشاره به نزدیکی انتخابات مجلس گفت: باید حواسمان به افرادی که در چهره های ارزشی و در سیمای ارتباط با اسلام و ولایت نفوذ می کنند باشد.

به گزارش خبرگزاری مهر، آیت الله عباس واعظ طبسی در افتتاحیه همایش شهدای روحانی خراسان بزرگ اظهار کرد: امروز روحانیت، علما، طلاب، بسیجیان و سپاهیان بدانند تجلیل از شهدا فقط با برگزاری یادواره نمی شود.

وی با بیان این مطلب که بیداری اسلامی منطقه متاثر از نظام اسلامی است تصریح کرد: فشار آمریکا و آژانس بین المللی هسته ای همه حرکتهای انفعالی است و اینها در حال انجام جنگ روانی هستند.

تولیت آستان قدس رضوی با اشاره به این مطلب که با شعار نمی توان در مقابل دشمن ایستادگی کرد، ادامه داد: امام امروز ما مقام معظم رهبری است و باید حواسمان را جمع کنیم، اگر روحانیت تضعیف شده و جریان مقابل روحانیت تقویت شود بزرگترین خسارت را خواهیم خورد.

آیت الله طبسی بیان کرد: وحدت، برادری، صمیمت و هماهنگی در فعالیتهای فرهنگی، سیاسی و اجتماعی برای زدن دشمن باید پررنگ بشود.

وی با اشاره به طرح ترور فرمانده سپاه قدس گفت: آمریکا به دنبال ترور یک نیروی قوی فکری، با تجربه نظامی و با عشق به اسلام و شیعه و با برخورداری عمیق ترین رابطه فکری با امام و رهبری است.

وی با بیان این مطلب که اگر ما به خون شهدا و ایثارگران فکر کنیم نباید در چنین فضایی میدان را خالی کنیم گفت: همه چیز را نباید به رهبری واگذار کرد و نباید امام را تنها گذاشت.

مدیر حوزه علمیه خراسان افزود: حوزه علمیه یکی از مسئولیتهایش حفظ نظام و ارزشهای انقلاب اسلامی است.

تولیت آستان قدس رضوی خطاب به روحانیون نیز گفت: نباید فقط به بزرگداشت بعد از شهادت اکتفا کنید، روحانیت باید فشارهای سیاسی را تحمل کند، از تهمتها نترسد و مقاوم و پا برجا برای حفظ دین و نظام تلاش کند.

کد خبر 1457712

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha