۲ آذر ۱۳۹۰، ۱۰:۲۰

غلامی:

33 هزار میلیارد ریال پروژه از گلستان در چین ارائه شد

33 هزار میلیارد ریال پروژه از گلستان در چین ارائه شد

گرگان - خبرگزاری مهر: معاون برنامه‌ریزی استاندار گلستان گفت: حدود دو ماه است که کار جذب سرمایه‎گذار را آغاز کرده ایم و در سفر اخیری که به کشور چین داشتیم از استان ‎ 33هزار میلیارد ریال پروژه ارائه شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، رضا غلامی صبح چهارشنبه در جمع مدیران اقتصادی استان، جذب سرمایه‎گذار خارجی به گلستان را مستلزم آماده‎سازی زیرساخت‎ها عنوان کرد.

وی با بیان ‎اینکه غرفه کشور ایران در چین برتر شده است، یادآور شد: در بین 70 کشور دنیا که آمریکا هم جزو آن بود، کشور ایران حائز رتبه برتر شد و  50 درصد غرفه کشورمان متعلق به استان گلستان بوده است.

وی اذعان داشت: حدود 20 تا 30 مذاکره رو در رو در این سفر صورت گرفته که نتیجه آن به زودی اعلام می‎شود.

معاون برنامه ریزی استاندار گلستان بیان داشت: البته ما با انجام یک حرکت اینچنینی انتظار نداریم که حجم عظیمی از سرمایه وارد گلستان شود، اما طبق برآوردها این گونه بوده که از کل سفر چین برای ایران 500 میلیون تومان رقابت داشته باشیم.

غلامی گفت: با تلاش‎های صورت گرفته در مرکز خدمات سرمایه‎گذاری و ستاد سازمان سرمایه‎گذاری که آمار رسمی کشور است گلستان توانسته 22 رتبه در نهاد‎سازی سرمایه‎گذاری صعود پیدا کند.

وی تصریح کرد: استان گلستان برای اینکه حرکت رو‎ به‎ رشدی داشته باشد همه مدیران بسیج شده اند که نتیجه آن 4 هزار میلیارد تومان فرصت سرمایه‎گذاری بوده که اکنون پیش روی ما است.

کد مطلب 1467143

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha