ایجاد ترانزیستورهای گرافنی با استفاده از چاپگرهای جوهرافشان

ایجاد ترانزیستورهای گرافنی با استفاده از چاپگرهای جوهرافشان

پژوهشگران انگلیسی سیستم جدیدی را یافتند که تولید ترانزیستورهای از جنس گرافن را از طریق چاپگرهای جوهر افشان امکانپذیر می کند.

به گزارش خبرگزاری مهر، گرافن ماده ای است که از سالهای قبل بخش قابل توجهی از مطالعات مربوط به توسعه نیمه هادیها را به خود اختصاص داده است چراکه این ماده می تواند تحولی در دنیای الکترونیک مصرفی به وجود آورد.

اکنون گروهی از دانشمندان دانشگاه کمبریج موفق به توسعه سیستمی شدند که می تواند با استفاده از گرافن به عنوان ماده اصلی، یک ترانزیستور CMOS را ایجاد کند.

درحقیقت، این محققان روشی را برای تبدیل گرافن به یک ماده رنگی یافتند که می تواند در چاپگرهای جوهرافشان استفاده شود و مدارات نازک و نسبتاً ارزانی را برای ساخت ترازیستورهای چاپی بسازد.

هدف از این پروژه، بهبود کیفیت مدارات ایجاد شده با چاپگرها است. مدارات چاپی، محصولات معتبری برای انجام محاسبات دیجیتالی است.

ترانزیستورهای CMOS که با چاپگرها ایجاد می شوند بسیار کند بوده و با تراشه های سنتی قابل قیاس نیستند. این درحالی است که گرافنی که برای تولید این مدارات به کار رفته است، می تواند سرعت این ترانزیستورها را افزایش دهد.

براساس گزارش رجیستر، دانشمندان انگلیسی با استفاده از چاپگر جوهر افشان توانستند فیلمی از مدارات گرافنی بسیار باریک را بسازند که می تواند برای ساخت نوعی "پارچه دیجیتالی" و یا "رایانه پوشیدنی" استفاده شود.

کد خبر 1472632

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha