۲۳ آذر ۱۳۹۰، ۱۶:۰۳

سردار سجادیان خبر داد:

باند سارقان منزل در شیراز متلاشی شد

باند سارقان منزل در شیراز متلاشی شد

شیراز - خبرگزاری مهر: فرمانده انتظامی استان فارس از انهدام یک باند سرقت منزل در شیراز خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار سیروس سجادیان در این رابطه اظهار داشت: به دنبال وقوع چندین فقره سرقت منزل در شمال و غرب شیراز توسط باندی از سارقان حرفه ای، شناسایی و دستگیری سارقان در دستور کار ماموران مبارزه با سرقت پلیس آگاهی فارس قرار گرفت.

وی افزود: پس از بازدید از صحنه های سرقت مشخص شد سارقان در ساعات اولیه شب به خصوص شبهای پنجشنبه و جمعه با شکستن درب ورودی منازل اقدام به سرقت طلاجات و اموال کم حجم و باارزش از درون گاوصندوق می کنند.

فرمانده انتظامی استان فارس گفت: با انجام اقدامات لازم دو نفر از سارقان شناسایی و در ادامه هر دونفر به همراه یکی دیگر از همدستانشان که دارای سوابق متعدد کیفری در امر سرقت بود، دستگیر شدند.

وی تصریح کرد: با توجه به حرفه ای بودن سارقان تیم ویژه ای از کارآگاهان اداره مبارزه با سرقت آگاهی فارس تحقیقات خود را در این رابطه آغاز کره و و در بازجوییهای انجام شده از سارقان آنها به 16 فقره سرقت با همدستی فرد دیگری در شیراز اعتراف کردند.

سردار سجادیان اظهار داشت: سارقان در تحقیقات تکمیلی مدعی شدند که طلاهای مسروقه را به دو نفر طلافروش در دهدشت فروخته اند.

وی گفت: در ادامه دو ماخر نیز شناسایی و دستگیر شده و به خرید طلاهای مسروقه اعتراف کردند.

به گفته وی ارزش اموال سرقت رفته 24 میلیون تومان بوده است. 

کد مطلب 1483749

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha