قانعی به مهر خبر داد:

پایان داوری جشنواره رازی/ معرفی برترین ها تا دو هفته آینده

پایان داوری جشنواره رازی/ معرفی برترین ها تا دو هفته آینده

معاون وزیر بهداشت و رئیس هفدهمین جشنواره علوم پزشکی رازی با اشاره به حضور وزیر بهداشت در جلسه نهایی داوری جشنواره تحقیقات علوم پزشکی رازی، گفت: داوری نهایی انجام شد و تا دو هفته آینده برترین ها معرفی می شوند.

دکتر مصطفی قانعی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: آخرین جلسه بررسی و داوری نهایی برترین های جشنواره رازی با حضور وزیر بهداشت تشکیل و اعضای کمیته ها گزارش های خود را ارائه دادند و رای داوران اعلام شد.

وی اضافه کرد: رای داوران در این جلسه ارائه شد و نظرخواهی از روسای کمیته ها صورت گرفت و در حوزه های مختلفی برگزیده ها بر اساس تواتمندی انتخاب شدند.

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت گفت: مقرر شد با توجه به توانمندی افراد برگزیده، نظرات هیئت داوران و نظر روسای کمیته ها، برترین های کمیته های 10 گانه در دو هفته آینده معرفی می شوند.

قانعی یادآور شد: نفرات اول تا سوم جزء نخبگان محسوب می شوند و گرانت های مخصوص به خود را دریافت می کنند و نفرات چهارم تا ششم نیز مورد حمایت پژوهشی قرار می گیرند.

وی گفت: برگزیدگان اول تا سوم نمی توانند تا پنج سال آینده در جشنواره رازی شرکت کنند اما برگزیدگان چهارم تا ششم اجازه دارند سال بعد نیز در جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی شرکت کنند.

به گزارش مهر، هفدهمین جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی 27 دی ماه در 10 حوزه علمی برگزار می شود. برگزیدگان از میان 828 اثر رسیده، معرفی می شوند.

کد خبر 1491927

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha