۲۷ دی ۱۳۹۰، ۱۷:۳۳

اصلانی در گفتگو با مهر:

ظرفیت‌های شهرستان شهریار به صورت مطلوب معرفی شود

ظرفیت‌های شهرستان شهریار به صورت مطلوب معرفی شود

شهریار - خبرگزاری مهر: فرمانده انتظامی غرب استان تهران گفت: شهریار در گذشته به صورت صحیح معرفی نشده و قابلیتهای این شهرستان گمنام مانده است که در این زمینه باید اقدامات لازم برای معرفی ظرفیت های این شهرستان انجام شود.

سرهنگ ناصر اصلانی در گفتگو با خبرنگار مهر از افتتاح اولین مرکز شماره گزاری غرب استان تهران در شهرستان شهریار خبر داد و اظهار داشت: یکی از بهترین اقدامات به منظور معرفی شهرستان شهریار با یک پلاک ویژه خواهد بود تا علاوه بر این امر از لحاظ سود آوری مزایای زیادی عاید شهرداریهای منطقه شود.

وی افزود: طبق برنامه ریزی مقرر شده است که این مرکز با همکاری شهرداری فردوسیه تا هفته آینده در شهرستان شهریار افتتاح و راه اندازی شود.

پتانسیل های شهرستان شهریار به صورت مطلوب معرفی شود

این مسئول عنوان کرد: شهرستان شهریار در گذشته به صورت صحیح در اذهان عمومی سایر شهرها و استانها معرفی نشده و قوتها و قابلیتهای این شهرستان گمنام مانده است که در این زمینه باید اقدامات لازم برای معرفی پتانسیل های این شهرستان انجام شود.

اصلانی ادامه داد: در این زمینه باید نیازهای شهرستان شهریار در بخش های مختلف به خصوص امنیتی و نظامی شناسایی شود که این مهم نیازمند افزایش تعامل مسئولان است.

استقرار یگان ویژه در شهریار میزان امنیت را افزایش می دهد

فرمانده نیروی انتظامی غرب استان تهران از استقرار یگان ویژه در شهرستان شهریار خبر داد و گفت: تحقق این مهم موجب افزایش امنیت و رضایت شهروندان می شود.

این مسئول یادآور شد: با استقرار یگان ویژه در شهرستان شهریار، امنیت بیشتری در شهرستانهای غرب استان تهران برقرار می شود.

وی اعلا کرد: امنیت رکن اولیه و اساسی در آرامش خانواده است که در این زمینه متخلفان بدانند که پلیس با آنها برخورد جدی خواهد کرد.

کد خبر 1511797

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha