۲۹ دی ۱۳۹۰، ۱۳:۲۴

سرهنگ پاکزاد خبر داد:

14 محله آلوده و جرم خیز خرم آباد پاکسازی شد

14 محله آلوده و جرم خیز خرم آباد پاکسازی شد

خرم آباد - خبرگزاری مهر: فرمانده انتظامی شهرستان خرم آباد از پاکسازی 14 محله آلوده و جرم خیز این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ بهمن پاکزاد با اشاره به دستگیری 103 نفر متخلف در پاکسازی نقاط آلوده و جرم خیز در خرم آباد اظهار داشت: ماموران کلانتری و پاسگاههای خرم آباد با هماهنگی مقام قضایی اقدام به پاکسازی مناطق آلوده و جرم خیز و برخورد با توزیع کنندگان مواد مخدر در 14 محله خرم آباد کردند.

وی تصریح کرد: در این پاکسازی 65 نفر معتاد تابلو، شش نفر مشمول غایب و 9 نفر مزاحم خیابانی دستگیر شدند.

فرمانده انتظامی شهرستان خرم آباد با بیان اینکه در جریان پاکسازی نقاط آلوده خرم آباد 22 دستگاه موتور سیکلت و 15 دستگاه خودرو متخلف توقیف شده است، افزود: در اجرای طرح پاکسازی سد معبر بازار نیز 18 نفر معتاد دستگیر و به کمپهای ترک اعتیاد تحویل داده شدند.

سرهنگ پاکزاد ادامه داد: توقیف چهار دستگاه خودرو، هشت دستگاه موتور سیکلت متخلف، کشف مقداری مواد مخدر و دستگیری 5 نفر مزاحم خیابانی از دیگر اقدامات صورت گرفته در قالب طرح پاکسازی مناطق آلوده بوده است.

وی در پایان با اشاره به اینکه در قالب این طرح به طور کلی 103 نفر دستگیر شده اند، یادآور شد: طی روز گذشته 31 دستگاه موتور سیکلت و 19 دستگاه خودرو متخلف نیز توقیف شده اند.

کد خبر 1513532

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha