پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱ بهمن ۱۳۹۰، ۱۴:۱۶

مکرمی در گفتگو با مهر:

مرکز تربیت مربی کرج برای توانمندسازی مربیان همکاری می کند

مرکز تربیت مربی کرج برای توانمندسازی مربیان همکاری می کند

کرج - خبرگزاری مهر: معاون پژوهش و برنامه ریزی مرکز تربیت مربی کرج گفت: مرکز تربیت مربی برای توانمندسازی مربیان بخش دولتی و آموزشگاه های آزاد تلاش و همکاری می کند .

محمود مکرمی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان مطلب فوق افزود: مرکز تربیت مربی و پژوهشهای فنی و حرفه ای برای کمک به توانمندسازی نیروی انسانی بخش خصوصی و دولتی برنامه هایی دارد که این امر دنبال می شود.

معاون پژوهش و برنامه ریزی مرکز تربیت مربی ادامه داد: نقش مربی در فرآیند آموزش، محوری است و باید همواره به این امر توجه داشته باشیم و اهمیت آن را دریابیم.

این مسئول گفت: برنامه های مرکز تربیت مربی و پژوهشهای فنی و حرفه ای برای کمک به توانمندسازی نیروی انسانی بخش خصوصی و دولتی در راستای اجرای مدل شایستگی مربیان دنبال می شود.

معاون پژوهش و برنامه ریزی مرکز تربیت مربی ادامه داد: همچنین طبق برنامه ریزی ها امر یادشده در راستای توسعه ظرفیت نیروی انسانی دنبال می شود و این امر، ضرورت فراوانی دارد.

افق و چشم انداز روشنی به منظور توسعه منابع انسانی، مد نظر است

مکرمی افزود: افق و چشم انداز روشنی در این حوزه به منظور توسعه منابع انسانی، مد نظر است و تلاش می کنیم تا بتوانیم به این افق و چشم انداز دست یابیم.

این مسئول همچنین از خدمات ارائه شده مرکز تربیت مربی به مربیان آموزشگاههای آزاد و به کارگیری ظرفیت آنها در اجرای دوره های مربیان با رویکرد رشته های جدید در طول سال جاری به عنوان یکی دیگر از برنامه ها نام برد.

معاون پژوهش و برنامه ریزی مرکز تربیت مربی گفت: مشارکت بخش خصوصی در سرمایه گذاری رشته های جدید و مورد نیاز کشور جهت ایجاد فرصت های جدید اشتغال ضرورت دارد.

مرکز تربیت مربی و پژوهشهای فنی و حرفه ای در منطقه حسن آباد کرج مستقر است و از مهمترین مراکز آموزشی در کشور محسوب می شود.

کد خبر 1514622

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha