به گزارش خبرنگار مهر، "پنگیران سحری پنگیران صالح" در نشست با رئیس سازمان میراث فرهنگی استان آذربایجان شرقی افزود: برونئی به درآمدهای نفت و گاز خود وابسته است و تلاش می کند تا همانند کشور شما اقتصاد خود را بیش از پیش بر بخش گردشگری استوار کند.
وی افزود: ما یک کشور کوچک داریم و گردشگری برایمان مقوله نسبتا جدیدی محسوب می شود و برای بهبود این صنعت به برقراری ارتباط خوب و موثر گردشگری با کشورهایی مانند ایران نیاز داریم.
پنگیران صالح تصریح کرد: ما می دانیم برای همیشه روی منابع طبیعی حساب باز کرد و برای توسعه صنعت گردشگری به آذربایجان شرقی آمده ایم تا جاذبه های گردشگری این کشور را دیده و آثار و جاذبه های کشور خودمان را نیز در قالب بسته هایی معرفی ارائه کنیم.
سفرای کشورهای مالزی و برونئی در سفری سه روزه به آذربایجان شرقی، از موزه آذربایجان و مسجد کبود بازدید کرده و دیداری به منظور عقد تفاهمنامه های دو جانبه با رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان داشتند.
این سفرا طی روزهای آینده از سایر آثار شاخص تاریخی استان نظیر روستای کندوان و بازار جهانی تبریز نیز بازدید خواهند داشت.
نظر شما