۶ اسفند ۱۳۹۰، ۱۱:۵۶

آغاز مایه کوبی دامها علیه تب برفکی در فهرج/ لزوم همکاری دامدارن

آغاز مایه کوبی دامها علیه تب برفکی در فهرج/ لزوم همکاری دامدارن

فهرج - خبرگزاری مهر: رئیس شبکه دامپزشکی فهرج از آغاز بیست و ششمین فاز مایه کوبی علیه تب برفکی در این شهرستان خبر داد.

مهدی بمانی دشتی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: این طرح از پنجم اسفند ماه آغاز شده و به مدت 15 روز کاری ادامه پیدا می کند.

بمانی دشتی با اشاره به واکسینه شدن هفت هزار و 500 راس گاو و گوساله در این طرح گفت: این سومین مرتبه در سال جاری است که دام های سنگین فهرج علیه تب برفکی مایه کوبی می شوند.

وی تصریح کرد: با بیان اینکه پیشگیری بهتر و کم هزیته تر از درمان است گفت: بهترین راه جلوگیری از بروز بیماری مذکور مایه کوبی دام هاست.

این مسئول بر لزوم همکاری دامداران با گروه های واکسیناسیون دامپزشکی تاکید کرد و گفت: تب برفکی بیماری ویروسی و قابل انتقال است.

بمانی دشتی گفت: از جمله علائم بیماری مذکور می توان به تاول در زبان، سم و پستان دام های مبتلا، کاهش اشتها و کاهش شیر اشاره کرد.

رئیس دامپزشکی فهرج با اشاره به اینکه ویروس عامل بیماری تب برفکی تا چند روز در حلق دام مبتلا باقی می ماند گفت: این ویروس با ترشحات تنفسی و بزاق حیوان بیمار دفع شده و به سایر دام ها منتقل می شود.

وی تصریح کرد: در صورت مشاهده بیماری در منطقه کلیه دام ها تا شعاع سه کیلومتری آن منطقه باید مایه کوبی شوند.
 

کد خبر 1542812

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha