پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۹ اسفند ۱۳۹۰، ۱۸:۴۱

در شهر دیاربکر؛

مردم ترکیه در اعتراض به هتک حرمت قرآن به خیابانها آمدند

مردم ترکیه در اعتراض به هتک حرمت قرآن به خیابانها آمدند

رسانه های غربی از تظاهرات مردم ترکیه در اعتراض به اقدام شنیع نظامیان آمریکایی در سوزاندن کتاب مقدس قرآن در شهر "دیاربکر" خبر دادند.

به گزارش خبرگزاری مهر، خبرگزاری فرانسه گزارش داد که مردم ترکیه در محکومیت هتاکی نظامیان آمریکایی به کتاب مقدس قرآن در شهر "دیاربکر" جنوب شرق این شور تظاهرات کردند.

تظاهرات کنندگان با سر دادن شعارهایی همچون "قرآن را نسوزانید، بلکه آن را بخوانید" خواستار جلوگیری از تکرار چنین حوادث و مجازات هتاکان به کتاب مقدس قرآن شدند.

همچنین تظاهرات کنندگان در شهر دوزجه ترکیه، پرچم ناتو را در جریان تظاهرات ضد آمریکایی خود به آتش کشیدند.

تظاهرات مردم ترکیه در حالی است که در پی اقدام توهین آمیز نظامیان آمریکایی در پایگاه بگرام و سوزاندن حدود 70 کتاب متعلق به زندانیان از جمله کتاب مقدس قرآن کریم، هم اکنون طی چند روز متوالی، سراسر افغانستان شاهد برگزاری تظاهرات ضد آمریکایی است.

مردم ولایت هرات، سرپل، نیمروز، لغمان، کابل، پروان، ننگرهار، کنر، بدخشان و لوگار در چند روز گذشته با سر دادن شعارهای "مرگ بر آمریکا" خواستار خروج نظامیان خارجی از این کشور و مجازات عاملان توهین به مقدسات اسلامی شدند.

همچنین معترضان از تلاش برای اشغال پایگاه بگرام که به گفته یک مقام دولتی افغان، نظامیان آمریکایی در این پایگاه نظامی اقدام به سوزاندن حدود 70 کتاب متعلق به زندانیان از جمله کتاب مقدس قرآن کرده اند، خبر دادند.

کد خبر 1546518

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha