۲۷ اسفند ۱۳۹۰، ۹:۳۷

بیابانکی:

شعر نو در دفاع مقدس کارنامه بهتری نسبت به کلاسیک دارد

شعر نو در دفاع مقدس کارنامه بهتری نسبت به کلاسیک دارد

اندیمشک - خبرگزاری مهر: یک شاعر و نویسنده برجسته کشور گفت: کارنامه شعر نو و شاعران این سبک در مضمون دفاع مقدس نسبت به شعر کلاسیک در دو دهه پس از جنگ تحمیلی موفق تر بوده است.

سعید بیابانکی در گفتگو با خبرنگار مهر در حاشیه دومین کنگره سراسری ادبی دوکوهه اندیمشک اظهار کرد: این موفقیت به ویژه در شعر سپید نمود بیشتری داشته و علت آن جزئی نگری اشعاری است که در این سبک سروده می شود.

وی در ادامه به تشریح وضعیت شعر دفاع مقدس و اشعاری که در زمان حاضر با آن مضمون سروده می شود پرداخت و گفت: اگرچه در حین جنگ آثار فاخری در بخش شعر پایداری سروده و ماندگار شد اما نباید فراموش کرد که ادبیات حماسه ها و اتفاقات ماندگار سالها پس از وقوع آن پدیدار می شود و از این بابت است که می توان مدعی شد که شعر جنگ تازه هویت مستقل خود را یافته است.

بیابانکی تصریح کرد: اکنون جوانان شاعر ما مضامینی را از دل دفاع مقدس استخراج کرده و در شعر خود می آورند که در آن زمان وجود نداشت.

وی با بیان اینکه فضای کاملا روشن و امیدوار کننده ای در زمینه شعر دفاع مقدس وجود دارد، عنوان کرد: این نوع شعر هرگز با اتمام جنگ تمام نشد و تازه آغاز شده و این آغاز، آغازی متفاوت است.

تاکنون مجموعه های شعر «ردپایی بر برف»، «نیمی از خورشید»، «نه اناری نه ترنجی» و چند مجموعه شعرکودک از بیابانکی به چاپ رسیده است. دفتر شعر «نامه های کوفی» وی نیز به تازگی از سوی انتشارات سوره مهر حوزه هنری به چاپ رسید.
کد خبر 1561311

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha