به گزارش خبرنگارخبرگزاري مهر ، توليد ورق قلع اندود يكي از16 طرح توسعه اي است كه براي افزايش توليد از 4/2 ميليون تن به 2/4 ميليون تن و نيز توليد انواع ورق هاي پوشش دار درفولاد مباركه اصفهان درحال اجرا مي باشد كه با هزينه 720 ميليون دلارمعادل 300 ميليارد ريال ازمحل در امدهاي داخلي اين شركت در حال ساخت و بهره برداري است .
بنا بر اين گزارش ورقهاي قلع اندود توليد شده به علت خاصيت حفظ و نگهداري مواد غذايي و محصولات صنعتي و بسته بندي داراي كاربردهاي فراواني در صنايع مختلف شده است و با توجه به فرم پذيري عدم شكنندگي آن و نيز بازيافت مجدد در صنايع بسته بندي مواد غذايي، شيميايي، دارويي و انواع فليتر صنايع اسباب بازي قوطي هاي اسپري، روغن و قوطي هاي نوشابه به كار مي رود.
گفتني است شركت فولاد مباركه اصفهان كه توليدات قلع اندود خود را به روش الكترونيت اسيدي و با آخرين تكنولوژي جديد به بازار عرضه مي نمايد. اين طرح با هزينه ارزبري هفتاد و دو ميليون دلار و 250 ميليارد ريال توسط متخصصان ايراني ساخته شده است و بطور مستقيم براي 400 نفر و غير مستقيم براي 5000 نفر شغل جديد ايجاد مي نمايد.
با توجه به اينكه اين نوع محصول تاكنون از خارج از كشور تامين مي شده است توليدات قلع اندود فولاد مباركه اصفهان
براي كشورسالانه حدود 60 ميليون دلار صرفه جويي ارزي در پي خواهد داشت.
نظر شما