۶ اردیبهشت ۱۳۹۱، ۱۰:۲۹

موسوی به مهر خبر داد:

اجرای فاز دوم طرح پوشش بتنی کانال آبیاری دشتی

اجرای فاز دوم طرح پوشش بتنی کانال آبیاری دشتی

آبپخش - خبرگزاری مهر: مدیرعامل شرکت بهره‌برداری از شبکه‌های آبیاری و زهکشی استان بوشهر از اجرای فاز دوم طرح پوشش بتنی کانال آبیاری دشتی آب‌پپخش خبر داد.

سید مهدی موسوی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: تلاش برای بهبود وضعیت کشاورزی شهرستان از اقدامات موثر شرکت بهره‌برداری از شبکه‌های آبیاری و زهکشی استان بوشهر با همکاری شرکت آب‌ منطقه‌ای استان است و در دو سال گذشته با تمام وجود پیگیری‌های لازم را در این راستا انجام داده‌ایم.

وی افزود: پوشش بتنی کانال آبیاری روستای دشتی اسماعیل‌خانی بخش آبپخش از خواسته‌های مهم کشاورزان این منطقه در سال‌های طولانی بوده که با تلاش‌هایی که در دو سال گذشته صورت پذیرفته شاهد تحقق خواسته کشاورزان این منطقه بوده‌ایم و توانسته‌ایم رضایت آنها را به طور کامل جلب کنیم.

موسوی با اشاره به اجرای فاز اول کانال دشتی در شبکه آبیاری آبپخش خاطرنشان کرد: این طرح با اعتبار بالغ بر 40 میلیارد ریال در شبکه آبیاری بخش آبپخش اجرایی شده و نظارت دقیق و مستمری بر اجرای مطلوب آن وجود داشته است.

این مسئول افزود: فاز اول این طرح به طول چهار هزار و 300 متر و با دبی سه متر مکعب بر ثانیه احداث شده و در توسعه و رونق کشاورزی بخش آبپخش تاثیر بسزایی دارد.

مدیرعامل شرکت بهره‌برداری از شبکه‌های آبیاری و زهکشی استان بوشهر عنوان کرد: این کانال شامل یک کانال باکسی به طول یک هزار و 200 متر است و مابقی را کانال‌های "‌V" شکل شامل می‌شود.

موسوی ادامه داد: احداث این کانال سبب افزایش راندمان و سرعت انتقال آب در کانال آبیاری دشتی بخش آبپخش می‌شود و از هدر رفت منابع آبی ارزشمند جلوگیری می‌کند.

وی ابراز داشت: فاز دوم طرح پوشش بتنی کانال آبیاری دشتی اسماعیل‌خانی شبکه آبیاری آبپخش توسط معاونت فنی شرکت سهامی آب منطقه‌ای استان بوشهر در دست اجراست.

مدیرعامل شرکت بهره‌برداری از شبکه‌های آبیاری و زهکشی استان بوشهر تاکید کرد: کانال باکسی که در دشتی اسماعیل‌خانی شاهد احداث آن بوده‌ایم یکی از بزرگترین کانال‌های باکسی استان بوشهر است.

موسوی در ارتباط با میزان نخیلات تحت پوشش این کانال گفت: این کانال قریب به 150هزار اصله نخل را تحت پوشش قرار می‌دهد که تاثیر زیادی در آبیاری این منطقه خواهد داشت.

کد مطلب 1585695

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha