پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۱، ۱۶:۱۷

حجت الاسلام میرعمادی:

رفع مشکلات و دغدغه های کارگران موجب تقویت تولید می شود

رفع مشکلات و دغدغه های کارگران موجب تقویت تولید می شود

خرم آباد - خبرگزاری مهر: نماینده ولی فقیه در استان لرستان و امام جمعه خرم آباد گفت: رفع مشکلات و دغدغه های کارگران موجب تقویت تولید در این استان می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید احمد میرعمادی ظهر دوشنبه در دیدار با کارگران لرستان با تاکید بر رفع موانع موجود بر سر راه مقوله تولید لرستان اظهار داشت: در این راستا باید موانع موجود را شناسایی و آنها را رفع کرد.

وی با تاکید بر اینکه متاسفانه در این زمینه همکاری مطلوبی بین دستگاههای اجرایی لرستان وجود ندارد، بیان داشت: در حال حاضر همکاری بین بخشی برای حمایت از تولید در لرستان به هیچ عنوان مطلوب نیست.

نماینده ولی فقیه در استان لرستان و امام جمعه خرم آباد با تاکید بر ایجاد زیرساختهای لازم برای تولید در استان عنوان کرد: باید اعتبارات و تسهیلات لازم برای ایجاد زیرساختهای، جذب سرمایه گذار و ... در استان تامین شود.

حجت الاسلام میرعمادی در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر نهادینه شدن فرهنگ کار در استان لرستان بیان داشت: باید با نهادینه کردن فرهنگ کار در استان زمینه حمایت از کار و سرمایه گذاری در لرستان را فراهم آورد.

وی تصریح کرد: اگر در این راستا اقدامی صورت نگیرد به طور حتم در زمینه حمایت از کار و سرمایه گذاری در لرستان موفق نخواهیم بود.

نماینده ولی فقیه در استان لرستان و امام جمعه خرم آباد با تاکید بر اینکه همچنین مدیران دستگاههای اجرایی استان نیز باید با حضور در محل کار کارگران زمینه رفع مشکلات آنها را فراهم کنند، ادامه داد: در این صورت است که سرمایه گذاران نیز با جدیت کامل در استان کار می کنند.

حجت الاسلام میرعمادی با تاکید بر دلگرم کردن کارگران لرستانی توسط متولیان امر یادآور شد: متولیان در این زمینه باید با رفع مشکلات حقوقی، بیمه ای، معیشتی و ... زمینه نشاط و امیدواری کارگران را برای انجام کار فراهم آورند.

وی با تاکید بر اینکه یکی از عواملی که موجب تقویت تولید در استان می شود رفع مشکلات کارگران و دلگرم کردن آنها است، ادامه داد: کارگران بازوی توانمند و عامل اصلی پیشرفت جامعه هستند و در این راستا باید زمینه رفع مشکلات آنها در جامعه را فراهم آورد.

نماینده ولی فقیه در استان لرستان و امام جمعه خرم آباد در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر استفاده از ظرفیتها و توانمندی های لرستان یادآور شد: در این راستا باید ظرفیت های استان را در راستای حمایت از تولید شناسایی و زمینه شکوفایی آنها را فراهم آورد.

حجت الاسلام میرعمادی با اشاره به توانمندی ها و ظرفیتهای لرستان در زمینه های مختلف کشاورزی، معدن، گل و گیاه، گیاهان دارویی و ... ادامه داد: در این زمنیه استعدادها و ظرفیتهای پنهانی وجود دارد که باید آنها را پرورش و تقویت کرد.

کد خبر 1589574

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha