زینب حسینی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: مالاریا از دسته بیماریهایی است که از خارج کشور به ایران وارد شده و عملاً یک بیماری وارداتی است که به وسیله اتباع خارجی به داخل کشور راه نفوذ پیدا کرده است.
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان با بیان این مطلب که تنها راه انتقال این بیماری پشه مالاریا است، اضافه کرد: این بیماری واگیر دار نبوده و غیر قابل انتقال از فردی به فرد دیگر است.
وی ادامه داد: تیم 30 نفره مبارزه با این بیماری در شهرستان کنگان مستقر است و عملیات سم پاشی و لارو کشی علیه مالاریا توسط این تیم انجام میگیرد که در اسفند ماه سال 90 نیز این عملیات به صورت فعال انجام شده بود.
حسینی به بیان فعالیتهای این گروه در مبارزه با مالاریا پرداخت و بیان داشت: مناطقی که احتمال بیماری مالاریا در آن وجود داشته باشد با عملیات غربالگری و نمونهبرداری توسط این تیم 30 نفره حصول اطمینان میشود.
وی به خصوصیات و ویژگیهای بیماری مالاریا پرداخت و اذعان داشت: بیماری مالاریا از بیماریهای فصلی است که در نیمه دوم سال گذشته عملیات غربالگری و نمونهبرداری در شهرستان کنگان و در سطح گستردهای انجام گرفت.
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان افزود: طی این غربالگری تعداد شش هزار و 727 مورد نمونهبرداری انجام گرفت که فقط یک مورد ابتلا به بیماری مالاریا گزارش شد که آن نیز غیر ایرانی بوده است.
وی گفت: همه سعی و تلاش خود را برای بالابردن وضعیت بهداشتی در سطح شهرستان کنگان به کار خواهیم گرفت تا بتوانیم شرایط را برای کاهش مخاطرات فراهم سازیم.
نظر شما