۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۱، ۱۳:۲۹

توانمندسازی نیروی انسانی در ایمیدرو با جدیت دنبال می‌شود

سرپرست ایمیدرو گفت: توانمندسازی نیروی انسانی از اولویت های ایمیدرو بوده و این موضوع با جدیت دنبال می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، وجیه‌ا.. جعفری در دومین همایش طرح توانمندسازی نیروی انسانی با بیان این مطلب گفت: با وجود اجرای اصل 44 قانون اساسی و تغییر استراتژی‌ها، امر توانمندسازی نیروی انسانی از ایمیدرو جدا نشده و «جانشین‌پروری» در مدیریت‌ها، همواره مورد توجه قرار خواهد گرفت.

سرپرست ایمیدرو با بیان این‌که بخش معدن و صنایع معدنی در اقتصاد کشور نقش بسزایی دارد، گفت: این بخش مهم، نیازمند مدیران و کارشناسان شایسته است تا بتوانند فعالیت‌های خود را به سمت توسعه کیفی و کمی تولید هدایت کنند.

وی افزود: در واقع، مدیران باید مجموعه‌ای از انسان‌های مجرب و متخصص باشند تا بتوانیم از هزینه هایی که برای آنها صرف کرده‌ایم، بهره ببریم.

جعفری گفت: روند توانمندسازی نیروی انسانی باید به‌گونه‌ای باشد تا تجارت و تخصص‌های مدیران به افراد جدید انتقال یابد و این امر نیازمند هدایت، مدیریت و برنامه‌ریزی سرمایه‌های منابع انسانی است.

سرپرست ایمیدرو با بیان این‌که نیروی انسانی، اصلی‌ترین و مهم‌ترین منبع هر سازمان و بنگاهی است، گفت: هدف از توانمندسازی نیروی انسانی، تقویت تفکر و تخصص افراد در محیط کار است تا زمینه جانشین‌پروری فراهم شود. بدون شک، در طول دوران کاری، برای کسب تجربه و دانش افراد هزینه زیادی صرف می‌شود، از این‌رو، نخستین کار این است که هزینه‌ها، مدیریت و برنامه‌ریزی شود تا به نتایج ملموس دست یابیم.
 

کد خبر 1593033

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha