پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۶ خرداد ۱۳۹۱، ۱۷:۲۳

دبیر ستاد اعتکاف:

8 هزار نفر در کرمانشاه امسال معتکف می‌شوند

8 هزار نفر در کرمانشاه امسال معتکف می‌شوند

کرمانشاه - خبرگزاری مهر: دبیر ستاد اعتکاف استان کرمانشاه گفت: براساس پیش بینی‌های صورت گرفته قریب به 8 هزار نفر امسال در مساجد جامع و مهم استان کرمانشاه در اعتکاف شرکت می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر از کرمانشاه حجت الاسلام شیخ جواد کرمی ظهر شنبه در گفتگو با خبرنگاران در کرمانشاه، اظهار داشت: ثبت‌نام از شرکت کنندگان در مساجد جامع شهرهای استان آغاز شده و  در شهر کرمانشاه نیز روزهای 10 و 11 خردادماه جاری در مسجد جامع انجام می‌شود.

وی افزود: براساس تمهیدات اندیشیده شده 2 هزارنفر از معتکفین خواهر در مسجد جامع کرمانشاه معتکف و یک‌هزار نفر معتکفین برادر هستند که در مسجد جامع و مسجد النبی طاق‌بستان پذیرای آنان خواهیم بود.

وی حداقل سن ثبت نام کنندگان را 15سال عنوان کرد و گفت: برنامه‌های تدارک دیده شده برای مراسم اعتکاف امسال بسیار متنوع و پربارتر از سالیان پیش برنامه ریزی شده و برنامه‌های شبی با قرآن با حضور قاریان ممتازکشوری،تشکیل حلقه‌های معرفت با حضور سخنرانان و اساتید مدعو حوزه علمیه قم و مراسم وداع با اعتکاف از جمله آنهاست.

دبیر ستاد اعتکاف استان کرمانشاه تاکید کرد: امسال بیش از 200 نفر خادم افتخاری معتکفین هستند که در طول ایام‌البیض در خدمت مومنین معتکف خواهند بود.

کرمی با تقدیر از کمک‌های خیرین و مومنین استان به آئین معنوی اعتکاف افزود: کمک‌های مالی خیرین به این برنامه فرهنگی، معنوی سبب جذب تعداد بیشتری خواهد شد.

کد خبر 1612454

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha