احمد مسعودی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به خشکسالی های اخیر گفت: استفاده از سیستم های آبیاری نوین می تواند در جلوگیری از هدر رفت آب در بخش کشاورزی تاثیر بسزایی داشته باشد.
وی گفت: در حال حاضر پنج هزار و 400 هکتار از زمین های کشاورزی در شهرستان سیرجان مجهز به سیستم های آبیاری تحت فشار هستند.
مسعودی تصریح کرد: چهار هزار هکتار اراضی کشاورزی دیگر نیز در سیرجان در حال تجهیز به این سیستم ها است.
وی گفت: به منظور استفاده بهینه از منابع آب و خاک و صرفه جویی در میزان آب مصرفی و ارتقاء بهره وری به کشاورزان متقاضی روش های نوین آبیاری تسهیلات ویژه ای پرداخت می شود.
این مسئول همچنین از برداشت 40 هزار تن پسته در شهرستان سیرجان خبر داد و گفت: پایانه هایِ ضبط پسته سیرجان برای سیستم خشک و فرآوری باید به سیستم گازرسانی مجهز باشند.
مسعودی تصریح کرد: در حال حاضر 300 واحد مکانیزه پایانه ضبط پسته و هزار و 800 واحد ضبط پسته خانگی در سیرجان فعالیت می کنند.
نظر شما