۷ تیر ۱۳۹۱، ۱۸:۳۳

کریمی در گفتگو با مهر:

مرغداریهای البرز خود را با قیمتهای جدید انرژی تطبیق دهند

مرغداریهای البرز خود را با قیمتهای جدید انرژی تطبیق دهند

کرج - خبرگزاری مهر: معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان البرز گفت: لازم است مرغداریهای استان البرز خود را با قیمتهای جدید انرژی تطبیق دهند تا ضرر نکنند.

مسعود کریمی در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص اهمیت تطبیق و وفق با قیمتهای جدید انرژی افزود: مرغداری ها برای فعالیتهای خود به سوخت نیاز دارند و باید به گونه ای عمل کنند که با قیمتهای جدید انرژی تطبیق یابند.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی البرز افزود: بهینه سازی مصرف انرژی و کم مصرف کردن تجهیزات کمک می کند تا زمینه های وفق یافتن مرغداری های البرز با قیمتهای جدید انرژی فراهم شود.

وی گفت: نوسازی واحدهای مرغداری از دیگر ضرورتهاست که این امر نیز به نوبه خود از اتلاف سوخت و انرژی جلوگیری می کند و هزینه ها را کاهش می دهد.

کریمی افزود: سازمان جهاد کشاورزی البرز برای نوسازی مرغداریها همکاری می کند تا اثربخشی اقدامات مرغداران در این زمینه افزایش چشمگیری داشته باشد.

بخش قابل توجهی از شیر در البرز در واحدهای صنعتی تولید می شود

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی البرز در پاسخ به سئوال خبرنگار مهر در خصوص تولید شیر در واحدهای صنعتی در البرز نیز ادامه داد: بخش قابل توجهی از شیر در البرز در واحدهای صنعتی تولید می شود.

وی گفت: البرز در زمینه تولید شیر، جایگاه قابل قبول و مهمی در سطح کشور دارد و بخش قابل توجهی از شیر در استان البرز می شود و این استان، شیر مورد نیاز برخی واحدهای صنعتی را نیز تامین می کند.

کریمی افزود: به عنوان مثال، کاله مازندران شیر مورد نیاز خود را از استان البرز تامین می کند که این امر از جایگاه مهم البرز در زمینه تولید شیر حاکی است.

کد خبر 1636923

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha