۱۰ مرداد ۱۳۹۱، ۱۳:۵۶

فتح الهی اعلام کرد:

فعال سازی دبیرخانه ستاد ساماندهی امور جوانان آذربایجان غربی

فعال سازی دبیرخانه ستاد ساماندهی امور جوانان آذربایجان غربی

ارومیه- خبرگزاری مهر: معاون سیاسی و اجتماعی استاندار آذربایجان غربی بر لزوم فعال سازی دبیرخانه ستاد ساماندهی امور جوانان استان با توجه به نیازها و ضرروریات این حوزه تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، ابراهیم فتح الهی ظهر سه شنبه در سومین جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان آذربایجان غربی ضمن تاکید بر لزوم بهره مندی از متفکران و صاحب نظران مسائل امور جوانان در جلسات ساماندهی ستاد امور جوانان، افزود: دبیرخانه ستاد باید فعال شده و مصوبات این جلسات را از دستگاههای مختلف پیگیری کند.

وی با اشاره به اینکه با تبدیل نتایج این جلسات به برنامه های اجرایی و قابل پیگیری می توان به آینده ساماندهی امور جوانان امیدوار شد، اظهار داشت: برنامه ریزی برای جوانان تنها وظایف ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی، تبلیغات اسلامی و صدا و سیما نبوده و همه سازمانهای دولتی و تشکلهای غیر دولتی و مردمی نیز باید در این حوزه فعال شوند.

معاون سیاسی و اجتماعی استاندار آذربایجان غربی با بیان اینکه نتایج و مصوبات جلسات ستاد ساماندهی امور جوانان باید به نفع جوانان باشد، اضافه کرد: برای ایجاد زمینه سلامت اخلاق، روان و جسم جوانان باید برنامه های ورزشی و تفریحی و قرآنی همراه با برنامه های مفرح از سوی دستگاههای مختلف اجرا شود.

فتح الهی با اشاره به اینکه در دو جلسه گذشته شکل دهی کار در ستاد ساماندهی امور جوانان نهایی شده است، افزود: نباید آمار جلسات و مصوبات برای ارائه به مدیران ارشد وزارت ورزش و جوانان اصل باشد بلکه باید با دید و ادبیات جوان امروزی برای این نسل برنامه ریزی کرد.
 

کد خبر 1662536

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha