پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۷ مرداد ۱۳۹۱، ۱۶:۴۳

نخستین پایگاه بسیج خبرنگاران در زاهدان افتتاح شد

نخستین پایگاه بسیج خبرنگاران در زاهدان افتتاح شد

زاهدان - خبرگزاری مهر: به مناسبت 17 مرداد روز خبرنگار نخستین پایگاه بسیج خبرنگاران کشور در خانه مطبوعات سیستان و بلوچستان راه اندازی شد.

به گزارش خبرنگار مهر، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی سیستان و بلوچستان ظهر سه شنبه در این مراسم ضمن تبریک 17 مرداد روز خبرنگار اظهار داشت: خبرنگاران در دوران هشت سال دفاع مقدس نقش مهمی ایفا کردند و دو واقع بخش قابل توجهی از این دوران حاصل زحمات این قشر است.

حجت الاسلام عباس دانشی با اشاره به جنگ نرم و تهاجم فرهنگی دشمن گفت: امروز با توجه به جنگ نرم دشمن نقش خبرنگاران و اصحاب رسانه بسیار حساس تر از گذشته شده است.

وی وجود 15 نشریه در سیستان و بلوچستان را ناکافی دانست و افزود: متاسفانه سطح مطالعه مطبوعاتی در استان پایین است که امیدواریم با همکاری رسانه ها شاهد رشد خوبی در این زمینه باشیم.

وی همچنین با اشاره به سالروز شهادت مولای متقیان علی (ع) بیان داشت: الگوپذیری از اخلاق و رفتار حضرت علی (ع) نه‌ تنها برای جهان اسلام بلکه برای کل پیروان ادیان الهی مورد قبول است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی سیستان و بلوچستان گفت: امیدواریم همه ما در زندگی پیرو راستین این امام  بزرگوار باشیم.

جانشین فرمانده سپاه زاهدان نیز در این مراسم افزود: رسانه ها در زمینه اطلاع رسانی نقش مهمی در جامعه ایفا می کنند و چنانچه این آگاهی بخشی و اطلاع رسانی در جایگاه حقیقی خود با توجه به ارزش‌ ها و اهداف نظام اسلامی انجام شود در صحنه ‌های مختلف سیاسی، اجتماعی و فرهنگی بسیار مفید و موثر خواهد بود.

عباس میری ‌بنجار اظهار داشت: امروز دشمن از طریق تهاجم فرهنگی و جنگ نرم قصد دارد به نظام جمهوری اسلامی ضربه وارد کند به همین دلیل رسانه ها باید هوشیارتر از گذشته در برابر توطئه های دشمنان ایستادگی کنند.

وی گفت: امام خمینی (ره) درباره نقش بسیج در جامعه فرمودند، اگر ندا و تقکر بسیجی در کشور طنین انداز شود، هیچکس اجازه دخالت در امور مملکت را نخواهد یافت.

وی تغییر در باورها، ارزش ‌های دینی و افکار عمومی را با همت بسیج رسانه امکان‌ پذیر دانست.

مدیر خانه مطبوعات سیستان و بلوچستان نیز در این مراسم بیان داشت: در حال حاضر 250 نفر خبرنگار و روزنامه نگار فعال در خانه مطبوعات استان عضو هستند.

بابک رحیمیان گفت: در حال حاضر 15 نشریه شامل هفته نامه، روزنامه و ماهنامه در استان فعال است.

وی افزود: پتانسیل های خوبی در حوزه رسانه و مطبوعات سیستان و بلوچستان وجود دارد که تاکنون به درستی از آن ها استفاده نشده است.

وی اظهار داشت: قلم خبرنگاران و اصحاب رسانه در استان تیریست بر قلب دشمنان نظام اسلامی که وحدت مسلمانان را نشانه گرفته اند.

مدیر خانه مطبوعات سیستان و بلوچستان با اشاره به راه اندازی پایگاه بسیج خبرنگاران در خانه مطبوعات استان گفت: این پایگاه نخستین پایگاه بسیج خانه های مطبوعات کشور است.

وی هدف از راه اندازی پایگاه بسیج خبرنگاران را انسجام پذیری، همدلی، وحدت، هم‌ اندیشی و دفع توطئه های دشمنان عنوان کرد.

در پایان این مراسم، ابوالحسن میری مدیر مسئول هفته نامه زاهدان امروز طی حکمی به عنوان فرمانده پایگاه بسیج خبرنگاران استان منصوب شد.

کد خبر 1668216

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha