محسن محمدی در گفتگو با خبرنگار مهر، در خصوص مشکلات آموزشی بخش آسارا گفت: جمعیت شناور بخش آسارا سه یا چهار برابر جمعیت ثابت است و دلایلی همچون عدم کار مناسب و محدودیت برخی از رشته های تحصیلی منجر به مهاجرت می شود.
وی افزود: با توجه به اینکه جمعیت یکی از ملاکهای تخصیص اعتبار است، این موضوع بخش را تحت الشعاع قرار می دهد و باید چاره اندیشی شود.
محمدی تصریح کرد: مشکلات آموزشی بخش آسارا و جابجایی بعضی مدارس باعث ایجاد دغدغه در دانش آموزان و خانواده های آنان شده که این موضوع می تواند تبعات اخلاقی و اجتماعی ناشی از مهاجرت دانشآموزان روستایی به مراکز شهری شود.
محیط های آموزشی دانش آموزان را با مسائل زندگی واقعی آشنا کنند
بخشدار آسارا با بیان اینکه دانش آموزان برای اینکه خوب تربیت شوند باید متفکر، خلاق، نقاد و دارای بینش علمی باشند، اظهار داشت: این تنها در سایه انتقال اطلاعات به ذهن شاگردان حاصل نمی شود؛ بلکه در برنامه های مدارس باید روش هایی گنجانده شود که از آن طریق دانش آموزان قابلیت های چگونه آموختن را از طریق نظم فکری بیاموزند و در زندگی روزمره خود به کار برند.
وی افزود: با توجه به نقش اساسی محیط های آموزشی و روش های حاکم بر آنها، باید به صورتی سازماندهی شوند که دانش آموزان را به جای ذخیره سازی حقایق علمی با مسائلی که در زندگی واقعی با آن مواجه می شوند، درگیر سازند.
نظر شما